Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Στη Χαλκιδική ο Σαμαράς. Δείπνο με στελέχη της ΝΔ, που γιορτάζει τα 40 της χρόνια

G

Στην Καλλιθέα  Χαλκιδικής βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είχε δείπνο με στελέχη της ΝΔ, υπουργούς της κυβέρνησης και βουλευτές.
Ο κ. Σαμαράς έφτασε στο ξενοδοχείο «Άθως Παλλάς» και λίγο μετά τις 21:30 εισήλθε στην αίθουσα του δείπνου με τη συμμετοχή υπουργών, βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.
Μεταξύ άλλων, στο δείπνο συμμετείχαν η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο Θανάσης Μπούρας, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Θόδωρος Καράογλου
Στις 12 αύριο το μεσημέρι ο κ. Σαμαράς, θα μιλήσει στην εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ.
Στην αυριανή εκδήλωση, το «παρών» θα δώσουν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, υπουργοί, βουλευτές και ιστορικά στελέχη του κόμματος.
Χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνουν οι Πέτρος Μολυβιάτης, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Ο Ευάγγελος Αντώναρος ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter πως δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει στη Χαλκιδική προκειμένου να δώσει το παρών στις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.
Όπως έγραψε ταλαιπωρείται από μία ίωση, που δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει.
«Μια επίμονη ίωση δυστυχώς δεν μου επιτρέπει — όπως προγραμμάτιζα — να είμαι το Σάββατο το πρωί στη Χαλκιδική για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας» έγραψε συγκεκριμένα ο τελευταίος κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή.
Λίγο αργότερα σε νεότερο tweet σημείωσε πως “Μετέχω όμως με την καρδιά έχοντας ζωντανή στη μνήμη την κομβική ομιλία του ιδρυτή μας Κ. Καραμανλή που παρακολούθησα ως ΝΔημοκράτης και δημοσιογράφος”.