Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Μιχαλολιάκος: Δεν κάλεσα δημοσιογράφους ως μάρτυρες υπεράσπισης

mixaloliakos
Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ξεκαθάρισε ότι δεν ζήτησε να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης οι Κουρής, Παυλόπουλος και Θεοδωράκης.

Αναλυτικά η δήλωση του κου Μιχαλολιάκου:

«Πληροφορήθηκα από δημοσιεύματα του Τύπου ότι οι ανακρίτριες κάλεσαν να καταθέσουν ως μάρτυρες υπερασπίσεως τους δημοσιογράφους κυρίους Κουρή, Παυλόπουλου, Θεοδωράκη.
Ουδέποτε κατέθεσα αίτημα σχετικό, αντίθετα κατέθεσα αίτημα να καταθέσουν 12 άτομα ως μάρτυρες υπερασπίσεως, αίτημα το οποίο αυθαίρετα απέρριψαν οι ανακρίτριες και κάλεσαν μόνο 2 κατόπιν τους δικής τους επιλογής.
Η αναφορά στους συγκεκριμένους δημοσιογράφους είχε γίνει στην αρχική μου απολογία, αφού στο παρελθόν είχα δώσει σε αυτούς και όχι μόνον, συνεντεύξεις στις οποίες είχα κατηγορηματικά δηλώσει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και δεν υιοθετεί παράνομες πράξεις.
Εις απόδειξιν του ισχυρισμού αυτού υπάρχει τηλεοπτικό υλικό από τις συνεντεύξεις αυτές το οποίο φυσικά θα κατατεθεί και στο Δικαστικό Συμβούλιο το οποίο θα εκδώσει το σχετικό βούλευμα και στην δίκη εάν χρειαστεί. Κάποιοι ίσως διαθέτουν ασθενή μνήμη, όμως υπάρχουν οι αποδείξεις και σε ήχο και σε εικόνα».