Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Δοκιμασία στο Αγρίνιο - Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (21:30)

Δοκιμασία στο Αγρίνιο - Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (21:30)
 Σε μία έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναιτωλικό για την 2η αγωνιστική της Superleague.
 Εν μέσω πολλών μεταγραφικών εξελίξεων ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι ωστόσο σε μία ομάδα που παραδοσιακά του δημιουργεί προβλήματα, ενώ αξίζει να να τονιστεί πως μόλις πέρσι ο Παναιτωλικός είχε υποχρεώσει στην πρώτη απώλεια βαθμών τους Πειραιώτες.

Ο Μίτσελ αναμένεται να ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο, αριστερά στην άμυνα τον Μασουακού, δεξιά τον Ελαμπντελαουΐ και στόπερ τους Αμπιντάλ, Μποτία. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να βρίσκονται οι Κασάμι και Εντινγκά, ενώ στα άκρα προβάδισμα έχουν οι Ντουρμάζ, Ντοσεβί, με τον Τσόρι να παίζει πίσω από τον Διαμαντάκο

Αποστολή εκτός έδρας θα έχει και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά και θέλει μόνο τη νίκη, για να «ξεχάσει» το στραβοπάτημα της πρεμιέρας και την ισοπαλία (1-1) στην έδρα του Λεβαδειακού.
Την πρώτη νίκη της σεζόν θέλει και ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος υποδέχεται το Λεβαδειακό, ενώ σημαντικά είναι τα παιχνίδια της Νίκης Βόλου με τον Ατρόμητο και του Πανθρακικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι NOVA):
ΣΑΒΒΑΤΟ
19:15 (Μυτιλήνη) Καλλονή - Εργοτέλης
19:15 (Κομοτηνή) Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα
21:30 (Αγρίνιο) Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
ΚΥΡΙΑΚΗ
19:15 (Ξάνθη) Ξάνθη - Κέρκυρα
19:15 (Τρίπολη) Αστ. Τρίπολης - Λεβαδειακός
19:15 (Βόλος) Νίκη Βόλου - Ατρόμητος
19:15 (Περιβολίων) Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ.
21:30 (Α. Νικολαίδης) Παναθηναϊκός - Πανιώνιος