Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ο Κλόντι Κρισάφη στον Αστέρα Δερβενίου - Σημαντικές μεταγραφικές επιτυχίες

krisafi

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του Αστέρα Δερβενίου με τους ποδοσφαιριστές Σταύρο Αντωνόπουλο και Θοδωρή Βασιλάρη καθώς και την έναρξη της συνεργασίας του με τοv τερματοφύλακα Σπύρο Ρουμελιώτη, το Δ.Σ. του της ομάδας ανανέωσε την συνεργασίας του  με τους ποδοσφαιριστές Χρόνη Μαστρογιαννόπουλο και Αντρέα Πολύζο .
 Ο Χρόνης Μαστρογιαννόπουλος θα παραμείνει και για τρίτη χρονιά παίκτης του Αστέρα. Τη περασμένη αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε 30 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ πέτυχε και ένα τέρμα.
Ο Αντρέας Πολύζος ήταν από τους πλέον σταθερούς παίκτες της ομάδας την περυσινή περίοδο και είχε 30 συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα. Η ανανέωση της συνεργασίας μαζί του έκλεισε εντός ολίγων λεπτών, μιας και τα δύο μέρη ήθελαν τη συνέχισή της.

Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα ανακοίνωσε . την ενδηνάμωση του ρόστερ της ομάδος με την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Κλόντι Κρισάφη και Σταύρου Μουστάκα 
Ο Κλόντι Κρισάφη, γνωστός στα Κορινθιακά γήπεδα από τη μακρά θητεία του στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, αποτελεί το νέο επιθετικό όπλο για τον Αστέρα. Τη περασμένη αγωνιστική περίοδο σημείωσε 19 τέρματα στο πρωτάθλημα της Α1' Κατηγορίας, ενώ και κατά το παρελθόν έχει δείξει την εκτελεστική του ικανότητα, μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.

Ο Σταύρος Μουστάκας, γεννηθείς το 1990, ήταν παίκτης του ΑΟ Πειραιά (ομάδα Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πειραιώς) αγωνιζόμενος κυρίως στο χώρο του κέντρου και αποδεσμεύτηκε από την ομάδα του, καθότι εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Δερβένι.
Το Δ.Σ. του Αστέρα διαβεβαιώνει τους φίλους της ομάδας ότι οι προσπάθειές του για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας συνεχίζονται και αναμένονται σύντομα και νεες ανακοινώσεις.