Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ποιοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ "κατεβαίνουν" στις βουλευτικές εκλογές

Nea-Dimokratia-grafeia-Syggrou

Τα πρώτα σενάρια για υποψηφιότητες στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους, στο πολιτικό παρασκήνιο, με την έμφαση να εστιάζει στη Νέα Δημοκρατία, καθώς το κυβερνών κόμμα αναμένεται να υποστεί ραγδαία ανανέωση στα ψηφοδέλτιά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα αξιοποιήσει στο έπακρο το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Μαϊου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκειμένου να ρίξει στη μάχη των εθνικών εκλογών στελέχη που έκαναν ικανοποιητικό πλασάρισμα.
Ο Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο Γιώργος Αμυράς, η Νίκη Τζαβέλα, η Νατάσα Ράγιου, ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, η Ζωή Ράπτη και η Ιωάννα Καλαντζάκου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των υποψηφιοτήτων, ενώ ανάλογα με τη χρονική συγκυρία διεξαγωγής των πρόωρων εκλογών θα εκτιμηθεί η ενδεχόμενη υποψηφιότητα και κάποιων με εξαιρετικό βιογραφικό, όπως της Χριστίνας Γιαννόπαπα και της Φωτεινής Τομαή.
Στο Μέγαρο Μαξίμου και στη Συγγρού γνωρίζουν ότι η μάχη των επόμενων βουλευτικών εκλογών θα δοθεί σε κάθε γειτονιά, γι΄αυτό και αναζητούνται υποψηφιότητες που να έχουν “πέρασμα” στις τοπικές κοινωνίες.

ysterografa.gr