Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ντόρα: Είχα πάρει μηνύματα. Το είχα καταλάβει από καιρό…

Dora-Bakoyannis-grafeio

Μετά την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να επιλέξει τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ως νέο Επίτροπο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τα φώτα πέφτουν πλέον στη Ντόρα Μπακογιάνη και τις μελλοντικές κινήσεις της.
Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών είχε εκδηλώσει από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρον για τη θέση, και πλέον πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία της στην εσωτερική πολιτική σκηνή.
Ο Γιώργος Παπαχρήστος στα σημερινά “Νέα” παραθέτει συνομιλία του με τη Ντόρα Μπακογιάννη, στην οποία η πρώην ΥΠΕΞ του ανέφερε ότι είχε πάρει τα σχετικά μηνύματα και είχε καταλάβει εδώ και καιρό ότι δεν θα επιλεγόταν η ίδια.
Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ακόμη στον Γιώργο Παπαχρήστο ότι θα συνεχίσει τις διακοπές της στην Κέρκυρα, και αργότερα θα ασχοληθεί με την εσωτερική πολιτική κατάσταση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παπαχρήστος “απολογείται” και για το ρεπορτάζ της προηγούμενης εβδομάδας, όταν μετέφερε συνομιλία του με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, στην οποία ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας διέψευδε με οργίλο ύφος τη σχετική φημολογία για τη μετακίνησή του στις Βρυξέλλες.
Έτσι, ο Γιώργος Παπαχρήστος αποκαλεί… “Πινόκιο” τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, και στη στήλη του φιλοξενείται σχετικό σκίτσο της Έφης Ξένου.