Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ο Βορίδης σε ρόλο… παιδαγωγού των “διστακτικών” υπουργών

Makis-Voridis-outdoor

Ο Μάκης Βορίδης δεν στερήθηκε ποτέ της ευχέρειας άρθρωσης και εκφοράς πολιτικού λόγου με επιχειρήματα και “σπονδυλική στήλη”.
Ο Υπουργός Υγείας και πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή”, με τον Βασίλη Λυριτζή και τη Λήδα Μπόλα, όπου δεν δίστασε να λειτουργήσει ως… παιδαγωγός των “διστακτικών” υπουργών.
Εκείνων δηλαδή που εμφανίζονται να δυσκολεύονται να συντονιστούν με τη γραμμή της τήρησης των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Ελλάδα έναντι της τρόικας, και διστάζουν να εφαρμόσουν σκληρά μέτρα, όπως για παράδειγμα τις απολύσεις στον δημόσιο τομέα.
“Η διαπραγμάτευση δεν είναι ατζέντα του κάθε υπουργού”, ήταν η πιο χαρακτηριστική αποστροφή του Μάκη Βορίδη, ο οποίος πήρε ξεκάθαρα το μέρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, και εμμέσως “άδειασε” τον Αργύρη Ντινόπουλο, υπό την έννοια ότι ο Υπουργός Εσωτερικών διατηρεί τις ενστάσεις του για το ζήτημα, και εκφέρει διαφορετικό λόγο σε σχέση με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ysterografa.gr