Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Ο Λοβέρδος επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ. Και διεκδικεί την ηγεσία της Ελιάς

Andreas-Loverdos-Evangelos-Venizelos
Την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ επέλεξε ο Ανδρέας Λοβέρδος για να στείλει τα δικά του μηνύματα, στο περιθώριο της κριτικής που δέχεται για “αντάρτικο”, απέναντι σε βασικές κυβερνητικές γραμμές, όπως το θέμα της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας, για το οποίο βρίσκεται σε κόντρα με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει διάθεση για αντάρτικο, και σημείωσε ότι θα πρέπει να επιδιωχθούν αλλαγές και τροποποιήσεις σε επιμέρους θέματα που δεν μπορούν να ανατρέψουν την κεντρική πολιτική της κυβέρνησης.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος επιβεβαίωσε την εκτίμηση περί… επανασυγκόλλησής του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τονίζοντας ότι από εδώ και πέρα η πορεία του με το ΠΑΣΟΚ θα είναι κοινή και αδιατάραχτη, δίνοντας την υπόσχεση ότι “θα ζωντανέψουμε τον χώρο”.
“Το ΠΑΣΟΚ στήριξε τη χώρα μας στις πιο δύσκολες περιστάσεις, στις ευρωεκλογές υπήρξε ένας καινούριος συσχετισμός δυνάμεων, η απόφαση των πολιτών είναι να δεχτεί τις πολιτικές δυνάμεις που διασφαλίζουν την σταθερότητα για να γυρίσουμε σελίδα και πρέπει να γυρίσουμε αυτή τη σελίδα”, ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Λοβέρδος θα προωθηθεί από τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την ηγεσία της Ελιάς, μετά τη μετεξέλιξή της σε… κανονικό κόμμα.

ysterografa.gr