Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ρωσία – Νότια Κορέα 1-1: Έγινε της... αλλαγής!


Γρήγορα θα ξεχάσουν την πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, Ρωσία και Νότια Κορέα, που αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Οι αλλαγές των δυο προπονητών έκριναν το σκορ. Το ματς στο Αρένα Πάνταναλ της Κουϊάμπα δεν ήταν καλό. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 0-0 με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, τους Ρώσουν να έχουν την κατοχή και τους Κορεάτες να... περιμένουν.
 Στο 60’ ο Καπέλο αποφάσισε να περάσει στο παιχνίδι Τζαγκόεφ, αλλά μόνος του δεν έφερε την άνοιξη για τη Ρωσία. Και αφού η «αρκούδα» δε μπορούσε να... δαγκώσει, οι Κορεάτες κατάλαβαν ότι ο Ακινφέεφ δεν το... είχε με τα σουτ. Και έτσι τον απείλησαν. Στο 68’ ο τερματοφύλακας της Ρωσίας έκανε το λάθος (η μπάλα του έφυγε από τα χέρια) και ο Κέουν Χου Λι χρίστηκε σκόρερ.
Ο Καπέλο έβγαλε κι άλλον... άστο από το μανίκι του: ο Αλεξάντρ Κερζάκοφ μπήκε στο ματς στο 71’ και τρία λεπτά αργότερα σκόραρε κι έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του. 
ΡΩΣΙΑ: Ακινφέεφ, Εσένκο, Ιγκνασέβιτς, Μπερεζούτσκι, Κομπάροφ, Γκλουσάκοφ (72' Ντενίσοφ), Φαϊζούλιν, Ζιρκόφ (71' Κερζάκοφ), Σαμέντοφ, Σάτοφ (60' Τζαγκόεφ), Κοκόριν
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ: Γιουνγκ, Γιουν, Γ.Κιμ, Χονγκ (73' Χβουάνγκ), Γ.Λι, Κι, Τσ.Λι, Κου, Χαν, Τσ.Παρκ (56' Κ.Λι), Σον (84' Μπ.Κιμ)