Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Περιόδευσαν την Κορινθία οι υποψήφιοι στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ., κ. M. Kεφαλογιάννης και κα. Ι. Καλαντζάκου.- Χρήστος Δημητρόπουλος Πρόεδρος ΝΟΔΕ: «Κάθε βήμα θα έχει και συνέχεια» (videos)

Εμφάνιση dimitropoulos_kefalogiannis1.jpg 
Περιοδεία στο Νομό Κορινθίας πραγματοποίησαν την Παρασκευή 2/5 οι υποψήφιοι στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.,  κ. M. Kεφαλογιάννης και κα. Ι. Καλαντζάκου. 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας βρέθηκαν στην κατάμεστη από απλούς πολίτες και στελέχη της Ν.Δ., αίθουσα του Ξενοδοχείου "Εφύρα", μιλώντας αρχικά στα τοπικά Μ.Μ.Ε. και στη συνέχεια σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση.

Στις τοποθετήσεις τους τόσο ο Μανώλης Κεφαλογιάννης όσο και η Ιωάννα Καλαντζάκου στάθηκαν στο γεγονός ότι οι ευρωεκλογές αυτές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και ότι η λύση για την κρίση βρίσκεται στην πιο ενωμένη και αποτελεσματική Ευρώπη. 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές επισκέφτηκαν το κέντρο της Κορίνθου συνοδευόμενοι από μέλη της Νομαρχιακής Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας και τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Δημητρόπουλο, όπου έτυχαν θερμής αποδοχής από τους πολίτες. 

Εμφάνιση dimitropoulos_kefalogiannis3.jpg



Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας κ. Χρήστος Δημητρόπουλος, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου έκανε την εξής δήλωση:



"Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίηση μου για την παρουσία των υποψηφίων ευρωβουλευτών , τόσο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο όσο και το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Νομό μας, όπου μου δίνεται η ευκαιρία να τους ενημερώσω σχετικά με τα τρέχοντα προβλήματα της Κορινθίας.

Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που έχουμε αναλάβει και για τα οποία έχω δεσμευτεί προσωπικά , το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζουμε νέες προσκλήσεις σε υποψηφίους ευρωβουλευτές, κομματικά στελέχη και Υπουργούς της Κυβέρνησης, που έχουν άμεση σχέση με αναπτυξιακούς στόχους της Κορινθίας.

Το διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι σαφές.

Αν η Ελλάδα θα πορευθεί με σταθερά βήματα εκτός κρίσης ή αν, αντιθέτως, θα πέσει σε περιδίνηση, με κίνδυνο να χαθούν οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών.

Τα πρόσωπα που επιλέξαμε και μας έκαναν τη τιμή να δεχτούν, είναι ένα μήνυμα το οποίο δίνουμε στην κοινωνία. Όλα τα πρόσωπα που επιλέξαμε είναι ένα κομμάτι της Ελλάδας. 

Συνθέτουν ένα ψηφοδέλτιο, ενωτικό να ανανεωτικό.

Ενωτικό για την παράταξη, αφού υπάρχουν προσωπικότητες με μακροχρόνια προσφορά. 

Αλλά και ενωτικό για την κοινωνία! Γιατί εκπροσωπείται όλη η Ελλάδα, κι όλες οι δυνάμεις της Ελληνικής κοινωνίας. 

Υπάρχουν παράλληλα πρόσωπα που σήμερα στρατεύονται μαζί μας για πρώτη φορά, δείχνοντας ότι οι ιδέες μας ξεπερνούν τα στενά παραταξιακά μας όρια.
Τέλος, το ψηφοδέλτιο είναι ανανεωτικό, γιατί υπάρχουν πολλά στελέχη που εμφανίζονται για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο, αλλά μαζί με άλλους αρκετά πιο έμπειρους, που μετακινούνται από την Εθνική σκηνή στην ευρωπαϊκή σκηνή. 

Είμαστε ήδη στην αρχή, κάθε βήμα θα έχει και συνέχεια"