Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Προγνωστικά Eurovision: Φαβορί η Σουηδία, στη δεκάδα η Ελλάδα!

eurovision
Βάση των αποδόσεων που δίνει η ΟΠΑΠ ΑΕ, αλλά και ξένες στοιχηματικές εταιρίες, η Σουηδία είναι το πρώτο φαβορί για την πρωτιά στη φετινή Eurovision– Στις πρώτες δέκα θέσεις η ελληνική συμμετοχή!
Όσοι παρακολουθήσουν τη Euroivision και έχουν τη διάθεση, αλλά και τα χρήματα να ποντάρουν στο ποιος θα κερδίσει τον διαγωνισμό, έχουν την ευκαιρία να το κάνουν και μέσω της ΟΠΑΠ.
Σύμφωνα με τις αποδόσεις που διαμορφώθηκαν μετά τους ημιτελικούς που καθόρισαν τις 26 συμμετοχές που θα διαγωνιστούν στον τελικό του Σαββάτου, προκύπτει πως η Σουηδία είναι το φαβορί για να κερδίσει, ενώ αρκετά ψηλά είναι και οι Ολλανδία, Αυστρία και Αρμενία.
Στο «Πάμε Στοίχημα» η νίκη της Σουηδίας «πληρώνει» με απόδοση 3,25 ενώ το δεύτερο φαβορί είναι η Αυστρία με απόδοση 4,00 κι ακολουθεί η Ολλανδία με 4,50. Την τετράδα συμπληρώνει η Αρμενία με απόδοση 7,00 και στη συνέχεια έπονται με απόδοση 12,00 το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ουγγαρία. Η Ελλάδα έχει απόδοση 20,00 και αξίζει το ποντάρισμα αν πιστεύει κανείς τόσο πολύ στη συμμετοχή των Freaky Fortune και του Riskykidd με το «RiseUp»!

ysterografa.gr