Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Πρωτοβουλία για την προώθηση των θεματικών μορφών τουρισμού στην Κορινθία

Εμφάνιση experience_corinthia.jpg
 η Δευτέρα 19 Μαΐου στις 6.30μμ θα πραγματοποιηθεί στο Alkyon Resort & Spa στο Βραχάτι συνάντηση ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ των ξενοδόχων και των παρόχων δραστηριοτήτων και "εμπειριών" στην Κορινθία.

Σκοπός της συνάντησης είναι η προώθηση του "θεματικού τουρισμού" στην Κορινθία με στόχο τη διεύρυνση της τουριστικής σαιζόν, την αύξηση των ημερών παραμονής επισκεπτών στην περιοχή μας και την προσέλκυση νέων ομάδων τουριστών. Πρώτο βήμα στη διαδικασία αυτή είναι να ενημερωθούν οι ξενοδόχοι στην Κορινθία σχετικά με τις εναλλακτικές επιλογές δραστηριοτήτων και εμπειριών που τους είναι διαθέσιμες και τις οποίες μπορούν να προτείνουν στους πελάτες τους προκειμένου άμεσα να αυξήσουν τον βαθμό ικανοποίησής τους από το ίδιο τους το ξενοδοχείο, αλλά και από την περιοχή μας γενικά.

Πρακτικά, στη συνάντηση αυτή θα ζητηθεί από τους προσκεκλημένους παρόχους δραστηριοτήτων και εμπειριών να παρουσιάσουν τις προτάσεις και υπηρεσίες τους και να παράσχουν στους ξενοδόχους στοιχεία επικοινωνίας. Με τον τρόπο αυτό, ήδη από το καλοκαίρι του 2014 οι επισκέπτες στην Κορινθία θα μπορούν να ενημερωθούν στο ξενοδοχείο που διαμένουν σχετικά με τις επιλογές δραστηριοτήτων και εμπειριών που έχουν στη διάθεσή τους. Στη συνέχεια, ευελπιστούμε ότι η δικτύωσή αυτή θα οδηγήσει σε πακέτα "θεματικού τουρισμού" και "τουρισμού εμπειρίας" μεταξύ συγκεκριμένων ξενοδοχείων και παρόχων δραστηριοτήτων, αλλά και μεταξύ ομάδων ξενοδόχων και παρόχων, για τη σαιζόν του 2015. Το δεύτερο αυτό στάδιο συνεργασίας ευελπιστούμε να αποτελέσει τη βάση για τη θεματική τουριστική προώθηση της Κορινθίας ως προορισμού συνολικά. 

Η πρωτοβουλία αυτή δεν γίνεται υπό καμία θεσμική ή εταιρική ομπρέλα και αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία της Δάφνης Μαυρομμάτη (Daphne’s Club Hotel Apartments, Ξυλόκαστρο) και του Σταύρου Κεφάλα (Tourix, Κόρινθος), με τη μοναδική ιδιότητά τους ως δραστήριων νέων ανθρώπων που ασχολούνται με τον τουρισμό. Ως ιδιωτική πρωτοβουλία, είναι ανοιχτή σε όλους τους δυνητικούς stake-holders της, για τη συνεισφορά και για τη συμμετοχή τους.


Πιέστε εδώ για να δείτε το Event στο Facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:


Δάφνη Μαυρομμάτη
2743022966 - 6977939597

Σταύρος Κεφάλας
2741301087 - 6978555322