Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Γιατί ο οικολογικός ΣΥΡΙΖΑ, μας ρυπαίνει με αφίσες

syriza-dourou-afises
Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει τα συστημικά κανάλια, είναι τραγέλαφος.

Η κα Δούρου, στην πρωινή ενημερωτική του Mega, καταγγέλλει το σύστημα της διαπλοκής, δηλαδή το Mega, και τα άλλα κανάλια ότι δεν την «παίζουν».. ενώ φιλοξενείται σε αυτό !! Ενώ φιλοξενείται σε αυτό μία εβδομάδα πριν τις εκλογές!!

Και ενώ όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν μόνιμες καρέκλες σε όλα τα πάνελ σε όλες τις ζώνες, σε όλες τις εκπομπές.

Αυτοί που καταγγέλλουν το σύστημα, είναι πλήρως ενσωματωμένοι σε αυτό και απορροφημένοι από αυτό.

Αλλά δεν φτάνει αυτό. Η κα Δούρου, υποστηρίζει πως δεν φτάνει που είναι «παρκαρισμένα» όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα συστημικά κανάλια και προχωρά και στην οικολογική αφισοκόλληση.

Καταγγέλλει την «βρώμικη» Αττική και ταυτόχρονα την ρυπαίνει. Καταγγέλλει το «σύστημα», τη στιγμή που «παίζει» και «παίζεται» από αυτό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί πως απευθύνεται σε πιθήκους (συγνώμη από τα συμπαθή ζωάκια). Θεωρεί πως η κοινωνία, αυτή της μεσαίας τάξης, αυτής που σήμερα δηλώνει αναποφάσιστη, αυτής που παραδοσιακά στήριζε τον κεντρώο και αριστερό χώρο, αυτής που σήμερα αναζητά την ασφάλεια και τα σίγουρα βήματα της ανάπτυξης, θα παρασυρθεί από το κόμμα που ζει το όνειρο της επανάστασης της Κούβας, όντας «παρκαρισμένο» στις φανταχτερές πολυθρόνες των τηλεοπτικών μέσων που βρίζει.. λέμε τώρα..

Λαϊκισμός και υποκρισία.. και τώρα και οικολογική ρύπανση!!

Υ.Γ.

Να θυμηθούμε τη αφισορύπανση του ΣΥΡΙΖΑ το 2012!! Το οικολογικό χάος που προκάλεσε προκειμένου να μας πείσει πόσο πολύ χρειαζόμαστε τη δραχμή και την έξοδο από την Ευρώπη!!

Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός
για το www.news4all.gr