Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ανδρέας Ζάρρος: Κάποιοι το "παθαίνουν" πρώτη φορά. Καλή δύναμη στη νέα δημοτική αρχή

 O επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης , Ανδρέας Ζάρρος , έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Ανδρέας Ζάρρος"Αγαπητοί Συμπολίτες,
κάποιοι από εμάς έχουμε κάνει αρκετές εκλογές με δεύτερους γύρους και έχουμε ξαναζήσει τέτοιες μέρες. Κάποιοι το "παθαίνουν" πρώτη φορά. Εκ πείρας λοιπόν σας λέω ότι είναι φυσιολογικό οι χαμένοι να λένε και καμιά κουβέντα παραπάνω. Δεν χρειάζεται να εξάπτεστε. Ηρεμία και ψυχραιμία. Δεν οφείλουμε ν' αποδείξουμε εμείς ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Θα το καταλάβουν όλοι σιγά σιγά. Τόσα ακούσαμε άλλωστε όλον αυτόν τον καιρό και δεν τσιμπήσαμε. Μια κατηγορία παραπάνω και λίγες ειρωνείες θα μας χαλάσουν; Με τίποτα!
Σε λίγες μέρες θα κάνουμε την εκλογοαπολογιστική μας συνέλευση και θα συνεχίσουμε την πορεία μας. Οι εκλογές άλλωστε δεν είναι κι η καλύτερη περίοδος της ενασχόλησής μας με τα κοινά. Το υπόλοιπο διάστημα είναι. Μακάρι το νέο ΔΣ να είναι το καλύτερο από αυτά που έχουμε ζήσει τις τελευταίες δεκαετίες και οι 27 σύμβουλοι να καταφέρουν να εμπνεύσουν τον κόσμο να τους συμπαρασταθεί.
Καλή δύναμη στη νέα δημοτική αρχή και στις άλλες δύο μειοψηφίες που θα είμαστε μαζί, γιατί θα τη χρειαστούμε. Όπως θα χρειαστούμε κι όλους εσάς. Και ξέρω ότι θα είστε εκεί και μ' αρέσει..."