Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ο Κωνσταντινόπουλος προβλέπει πτώση της κυβέρνησης!

Odysseas-Konstantinopoulos
Την πτώση της σημερινής κυβέρνησης από την εξουσία, στην περίπτωση που το άθροισμα των δυνάμεων της Νέας Δημοκρατίας και της “Ελιάς” στις ευρωεκλογές είναι μικρότερο από το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, προέβλεψε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα FM”, διατυπώνοντας την εύλογη απορία του πώς θα καταφέρει να σταθεί και να προχωρήσει η κυβέρνηση στο υπόλοιπο της θητείας της, εφόσον τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αναδείξουν πρώτη δύναμη τον ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα με διαφορά.
“Aν δεν πάει καλά η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ και η Ελιά, που μας ενδιαφέρει εμάς, στις εκλογές, ή αν το άθροισμα π.χ. της κυβέρνησης είναι πιο χαμηλό από του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει περίπτωση να κρατηθεί κυβέρνηση; Σε κάθε περίπτωση, αν το άθροισμα των δύο κομμάτων είναι μικρότερο από του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει κάποιος που θα πει ότι προχωράμε; Πώς θα πει προχωράμε και πού;”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.
Αναφορικά με τον Γιώργο Παπανδρέου και την παρουσία του στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, στο πλευρό του Φώτη Κουβέλη, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επεσήμανε ότι κανείς δεν έχει πει ότι ο πρώην πρωθυπουργός έκανε καλά, και σχολίασε χαρακτηριστικά ότι θα προτιμούσε να τον είχε δει σε μια εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ ή της “Ελιάς”.

υστερογραφα