Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

BAΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: " H αλήθεια νίκησε...Στο δίλημμα αν παραμένουμε στο χθες ή προχωρούμε στο αύριο, οι πολίτες έδωσαν την απάντησή τους."



Ευχαριστούμε θερμά τους χιλιάδες συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας, από κάθε κοινωνική, πολιτική και επαγγελματική ομάδα, που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Εμπνεύσαμε και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των απλών ανθρώπων που τίμησαν με την επιλογή τους τη Συμμαχία Πολιτών.

Παλέψαμε μία φθαρμένη πολιτική. Παλέψαμε όμως και φθαρμένες νοοτροπίες, μέσα σε έναν πρωτοφανή πόλεμο συκοφαντιών.

Η αλήθεια νίκησε.

Τα επίσημα αποτελέσματα δείχνουν πως έγινε το πρώτο, πολύ σημαντικό βήμα, για την αλλαγή στο Δήμο. Στο δίλημμα αν παραμένουμε στο χθες ή προχωρούμε στο αύριο, οι πολίτες έδωσαν την απάντησή τους.

Η απερχόμενη δημοτική αρχή έχασε μεγάλες και κομβικές δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου Κορινθίων.

Ο συνδυασμός ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ πλέον είναι ο νικητής στην πόλη της Κορίνθου, στα Εξαμίλια, την Ξυλοκέριζα, το Σολομό, τον Άσσο, το Λέχαιο, το Περιγιάλι, τα Αθίκια, το Αγγελόκαστρο, το Στεφάνι και τον Κουταλά.

Οι συνδημότες μας εκτίμησαν το πρόγραμμα και τα πρόσωπα του συνδυασμού μας και εξέλεξαν στα παραπάνω συμβούλια, άξιους συνεργάτες μας.

Σήμερα, αδιέξοδα άνοιξαν. Κατεστημένα έσπασαν. Ο άνεμος της αλλαγής πνέει στο Δήμο.

Η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας απέρριψε το λαϊκισμό. Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι ψήφος εμπιστοσύνης στο μέλλον του τόπου μας.
Επιβεβαιώνει πως η κοινωνία θέλει νηφαλιότητα,  επιχειρήματα και εφικτό σχέδιο.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες. Σε όσους έκαναν διαφορετική επιλογή και σε όσους αποφάσισαν συνειδητά να απέχουν από αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Τους προσκαλούμε να μελετήσουν μέσα στις επόμενες μέρες το ρεαλιστικό πρόγραμμά μας, να κρίνουν και να συγκρίνουν ποια πρόταση μπορεί στην πράξη να φέρει ανάπτυξη, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και να τονώσει την τοπική οικονομία.

Η αλλαγή έρχεται μέσα από συμμετοχή, αγώνα και σκληρή δουλειά. Στο αύριο του τόπου μας δεν χωρούν οι διχασμοί του χθες.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, όλοι, για ένα Δήμο για όλους.

Γραφείο Τύπου
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ