Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Αρχηγική υποδοχή σε Παπανδρέου στα Ανώγεια! (video)

KOYRAKHS-PAPANDREOY

Ο Γιώργος Παπανδρέου έτυχε… αποθεωτικής υποδοχής κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στα Ανώγεια για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παπαγιάνη Σκουλά.

«Πρόεδρε βγες μπροστά, πιάσε και πάλι το τιμόνι και μη φοβάσαι τίποτα. Εμείς είμαστε εδώ». Με αυτή την έκφραση υποδέχθηκαν τον πρώην πρωθυπουργό οι Ανωγειανοί, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το cretapost.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ευδιάθετος και δεν σταμάτησε να δίνει… φιλιά και να μοιράζει αγκαλιές με τους κατοίκους.
Οι κάτοικοι τόνιζαν την λέξη πρόεδρος συνεχώς ενώ του ζητούσαν και πάλι αποκτήσει ενεργό συμμετοχή!
 «Είναι τιμή μου που πήρα πρόσκληση για να παρευρεθώ σ” αυτή την εκδήλωση που συμβολίζει μία μεγάλη παράδοση της Κρήτης κι ενός ανθρώπου που τίμησε τις αξίες για την ελευθερία και την απελευθέρωση της χώρας. Αυτό η μορφή οπωσδήποτε μας εμπνέει για  να συνεχίσουμε να παλεύουμε απέναντι σε άλλες μορφές εξάρτησης. Που σήμερα βέβαια δεν είναι ένας ξένος κατακτητής αλλά η αδυναμία της χώρας μας να σταθούμε στις δικές μας δυνάμεις, παραγωγή και δυνατότητες. Ο ελληνικός λαός έχει απεριόριστες δυνατότητες αρκεί να πιστέψει στον εαυτό του», ανέφερε σε δηλώσεις του στο cretapost ο Γιώργος Παπανδρέου.
Μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου ήταν τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ μεταξύ αυτών οι πρώην βουλευτές Γιάννης Σκουλάς και Μανόλης Στρατάκης
Παράλληλα, στην εκδήλωση βρέθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, που είχε και τετ – α – τετ με τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και οι αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Αεράκης, Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Παπακωνσταντής και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης.

video


ysterografa.gr