Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η Αργολίδα στις φλόγες : To ντέρμπι της χρονιάς στο Κρανίδι - Η Κόρινθος στο Ναύπλιο

ΑΕ Ερμιονίδας: Η προπώληση των εισιτηρίων | onsports.gr
Το ντέρμπι της ΑΕ Ερμιονίδας με τον Παναργειακό στον 4ο όμιλο κρίνει… άνοδο για τις δυο ομάδες και ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.
Με πρωταγωνιστικούς στόχους ξεκίνησε τη χρονιά η Ένωση, ωστόσο λίγοι μπορούσαν να προβλέψουν τη συνέχεια, όταν στον 4ο όμιλο είχε αντιπάλους, όπως η Καλαμάτα, ο Παναργειακός και η Κόρινθος. Όμως κατάφερε να βρει ρυθμό και διάρκεια και πλέον βρίσκεται στο +4. Η ΑΕ Ερμιονίδας ξεκίνησε έχοντας στον πάγκο της τον Δημήτρη Σπανό, όμως όταν άρχισε να κάνει… κοιλιά, η διοίκηση προχώρησε σε αλλαγή, προσλαμβάνοντας τον Ρομπέρτο Μπολάνο. Αυτή η κίνηση αποδείχτηκε κλειδί για τη συνέχεια, καθώς η ομάδα κατάφερε να ανέβει στην κορυφή και να διατηρηθεί εκεί. Κρας τεστ για τις αντοχές θα αποτελέσει το  σημερινό  ντέρμπι με τον δεύτερο Παναργειακό, καθώς το αποτέλεσμα ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα.
Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον στην Ερμιονίδα για το παιχνίδι  με τον Παναργειακό με τα εισιτήρια να γίνονται ανάρπαστα. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση  ότι τα εισιτήρια του αγώνα της ομάδας μας με τον Παναργειακό προπωλούνται στα εξής σημεία: 1. Κρανίδι: Καφετέρια Dali
( Ανδρέα Γιαννακόπουλου), 2. Ερμιόνη: Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Γιώργου Κοτταρά.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της Ερμιονίδας πού επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα να προμηθευτούν εγκαίρως το εισιτήριο τους από τα δύο σημεία που προαναφέραμε διότι δεν θα υπάρχουν στο γήπεδο. Να αναφέρουμε ότι στις κερκίδες του γηπέδου θα περάσουν ΜΟΝΟ οι φίλαθλοι πού θα έχουν εισιτήριο.
Στον Παναργειακό οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν  την νίκη  θέλοντας να καλύψουν την απόσταση των τεσσάρων βαθμών από την πρώτη Ερμιονίδα. Στην προσπάθεια αυτή θα έχουν δίπλα τους την συμπαράσταση 400 οπαδών που έχουν προμηθευτεί ήδη τα εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Παναργειακός, «παίζει» τους κόπους μιας χρονιάς και μέλος της διοίκηση τόνισε χαρακτηριστικά: «Την Κυριακή στο Κρανίδι θα γίνει της… Καλαμάτας. Θα έχουμε πάρα πολύ κόσμο και ευχόμαστε όλοι το ματς να διεξαχθεί μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα και να νικήσει ο καλύτερος…».
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπλένταρ Κολλά δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στην Ερμιονίδα, έχοντας στην διάθεσή του και τον Γιώργο Τριμπόνια που εξέτισε την ποινή του.
 Οι άλλοι αγώνες
Ο Πανναυπλιακός αντιμετωπίζει την Κόρινθο, ενώ η Αχαϊκή υποδέχεται την Καλαμάτα,  . Η ΑΕ Μεσολογγίου κοντράρεται με τον Εθνικό Σαγέικων και ο Παναρκαδικός χρειάζεται μόνο τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Αχαΐας. Ο Μεσσηνιακός φιλοξενεί τον ΠΦΟ Πανόπουλου, ενώ ενδιαφέρον έχει το ντέρμπι της Ηλείας, ανάμεσα σε Δόξα Νέας Μανωλάδας και ΠΑΟ Βάρδας. Τέλος, η ΑΕ Καραϊσκάκης αγωνίζεται με το Άρη Αιτωλικού

 Η 26η  αγωνιστικής του 4ου ομίλου:
Πανναυπλιακός-Κόρινθος
Παναρκαδικός-Ατρόμητος Αχαΐας
ΑΕ Μεσολογγίου-Εθνικός Σαγέικων
Μεσσηνιακός-ΠΦΟ Πανόπουλου
Δόξα Νέας Μανωλάδας-ΠΑΟ Βάρδας
ΑΕ Καραϊσκάκης-Αρης Αιτωλικού
Αχαϊκή-Καλαμάτα
ΑΕ Ερμιονίδας-Παναργειακός