Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Πρώην ειδικός φρουρός, ψυχικά ασθενής, αναζητείται στην Τριφυλλία!

Πρώην ειδικός φρουρός, ψυχικά ασθενής, αναζητείται στην Τριφυλλία!

Της Βίκυς Βετουλάκη

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα σε χωριό έξω από την Κυπαρισσία, με αποτέλεσμα να αναστατωθεί μια ολόκληρη περιοχή και να ξεκινήσει αναζήτηση ενός 38χρονου, χωρίς μέχρι χθες το βράδυ να έχει συλληφθεί.
Πρωταγωνιστής του επεισοδίου ένας 38χρονος πρώην ειδικός φρουρός, ο οποίος έχει αποταχθεί από το Σώμα με παραβατική συμπεριφορά και έντονα ψυχολογικά προβλήματα, καθώς πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης.

Την έβλεπε για αστυνομικό
Όλα ξεκίνησαν, όταν ο 38χρονος έφτασε στο χωριό έξω από την Κυπαρισσία, όπου διαμένει η εν διαστάσει σύζυγός του, και την επισκέφθηκε στο σπίτι της. Καθώς η συζήτησή τους ήταν έντονη, γειτόνισσα πήγε εκεί για να δει τι συμβαίνει.
Ο 38χρονος θεώρησε τη γειτόνισσα αστυνομικό που πήγε να τον συλλάβει και άρχισε να διαπληκτίζεται μαζί της, με την πρώτη να τα έχει χαμένα.
Εκείνη τη στιγμή περνούσε και ο 43χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού που έχει νοικιάσει η κοπέλα και ακούγοντας τις φωνές, άφησε το αγροτικό του αυτοκίνητο και μπήκε να δει τι συμβαίνει.

Το έβλεπε για περιπολικό
Αυτό, καθώς φαίνεται, εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο τον 38χρονο, ο οποίος πέρασε και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού για αστυνομικό και άρχισε επίσης να διαπληκτίζεται μαζί του. Μάλιστα, πήρε από την κουζίνα δύο μαχαίρια και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να πάνε μια βόλτα με το αγροτικό, το οποίο όμως έβλεπε ως περιπολικό!
Μπήκαν στο αυτοκίνητο και ο 38χρονος κρατώντας τα μαχαίρια κάθισε στη θέση του  συνοδηγού, όμως ο 43χρονος ιδιοκτήτης βγήκε και απομακρύνθηκε. Τότε ο 38χρονος πέρασε στη θέση του οδηγού, πήρε το αυτοκίνητο και έφυγε.
Τελικά, έπειτα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο στα Άνω Λιόσια, όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι του δράστη. Ωστόσο, μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε εντοπισθεί ο ίδιος.