Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ο Φωστήρας «τελείωσε» την Παναχαϊκή στην Πάτρα


 
Η αήττητη πορεία του Φωστήρα μέσα στο 2014 συνεχίστηκε και στην Πάτρα, με την αθηναϊκή ομάδα να επικρατεί της Παναχαϊκής στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο 1-0, να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την είσοδό του στα πλέι οφ και ταυτόχρονα να αφήνει την ομάδα της Πάτρας ακόμα πιο μακριά από κάθε όνειρο διεκδίκησης της ανόδου.

Ένας Πατρινός, ο Αλέξανδρος Σμυρλής ήταν ο σκόρερ του πολύτιμου γκολ για τον Φωστήρα στο 52', που μετρά πλέον επτά νίκες και δύο ισοπαλίες μέσα στο 2014. Στην κόντρα επίθεση ο Φωστήρας ο Τεγούσης βγάζει την ασιστ στον Σμυρλή που έκανε μια κούρσα έφτασε μπροστά στον Παπαδόπουλο και με σουτ άνοιξε το σκορ για τους "κιτρινόμαυρους"
Από την άλλη η Παναχαϊκή πλήρωσε την αναστάτωση των προηγούμενων ημερών, με το θέμα της αποχώρησης, μένοντας έξι βαθμούς μακριά από την 5η θέση.
Πλέον οι όποιες ελπίδες για 4αδα εκμηδενίστηκαν και για τους "κοκκινόμαυρους'' ήρθε πρόωρο τέλος για την υλοποίηση των στόχων τους.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Παπαδόπουλος) : Παπαδόπουλος, Σπίνουλας (63' Αποστολόπουλος), Χιντζίδης, Βαγγελόπουλος, Κάργας, Φατίον, Στεργίδης, Βιγιαφάνε, Λίτσης (24'λ.τ. Χούσα), Πλεγας (54' Ντα κόστα), Πάτο.

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Ματίενσεν): Γιανιώτης, Λύρας (78' Μακρίδης), Τασούλης, Κάκαρας, Αχείμαστος, Ρουγκάλας, Τεγούσης, Γαρουφαλιάς, Ζιαμπάρης, Εμέκα, Σμυρλής (74' Μπαστάνης).