Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Δυναμική παρουσία από τους φίλους της ζητά η Κόρινθος το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕ Ερμιονίδας.

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/f0e737c00c2dcd885831f752065c11b5_L.jpg
Στον 4ο όμιλο, η πρωτοπόρος ΑΕ Ερμιονίδας αντιμετωπίζει την Κόρινθο εκτός έδρας,
Δυναμική παρουσία από τους φίλους της ζητά η Κόρινθος το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕ Ερμιονίδας.
Η διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος καλεί όλο τον αγνό φίλαθλο κόσμο της πόλης και του Νομού να δώσει δυναμικό παρών στον σημερινό αγώνα  με την ΑΕ Ερμιονίδας και να συσπειρωθεί γύρω απ’ την ομάδα σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή της σεζόν. Η νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με τον Θύμιο Γεωργούλη αξίζει στήριξης, προκειμένου όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Να είναι βέβαιοι όλοι οι φίλαθλοι πως η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Μαζί με τον κόσμο, μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Ζητάμε την ίση μεταχείριση από τους υπεύθυνους και τον σεβασμό που αξίζει το όνομα και η βαριά ιστορία της Κορίνθου.  Η ομάδα είναι έτοιμη να σταθεί στο ύψος της και το ίδιο οφείλουν να κάνουν και τα αρμόδια όργανα.
Η προσπάθεια της διοίκησης που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι με μεγάλες δυσκολίες, χωρίς δελτία ποδοσφαιριστών και αθλητικό υλικό, συνεχίζεται με καθημερινή σκληρή δουλειά. Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν πως οι πρόσφατες εποχές με… λιβανιστήρια και αυλικούς, έχουν τελειώσει. Είναι γνωστό πως δεν είναι λίγοι εκείνοι εντός και εκτός Κορίνθου που επιθυμούν την πτώση και τον αφανισμό της ιστορικής Μπάρτσα.
Να είναι σίγουροι πως δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της παραμονής, που έθεσε το περασμένο καλοκαίρι. Το κύρος της Κορίνθου θα αποκατασταθεί και οι εχθροί της καλό είναι να γνωρίζουν πως δεν θα περάσουν τα σχέδια τους.
Στα άλλα παιγνιδια η ΑΕ Καραϊσκάκης θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Καλαμάτα. Η Αχαϊκή υποδέχεται τον Παναργειακό, ενώ η Δόξα Ν. Μανωλάδας κοντράρεται με τον Άρη Αιτωλικού. Ο Μεσσηνιακός μονομαχεί με τον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ η ΑΕ Μεσολογγίου χρειάζεται το «τρίποντο» κόντρα στον ΠΦΟ Πανόπουλου. Ο Παναρκαδικός φιλοξενεί τον Εθνικό Σαγέικων, ενώ ο Ατρόμητος Αχαΐας ελπίζει σε μια άνετη επικράτηση στο Ναύπλιο κόντρα στον Πανναυπλιακό.

H 19η  αγωνιστική  του 4ου ομίλου:
Κόρινθος-ΑΕ Ερμιονίδας
Αχαϊκή-Παναργειακός
ΑΕ Καραϊσκάκης-Καλαμάτα
Δόξα Νέας Μανωλάδας-Αρης Αιτωλικού
Μεσσηνιακός-ΠΑΟ Βάρδας 
ΑΕ Μεσολογγίου-ΠΦΟ Πανόπουλου
Παναρκαδικός-Εθνικός Σαγέικων
Πανναυπλιακός-Ατρόμητος Αχαΐας