Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Μάχη για τον τίτλου ΑΟ Λουτρακίου - Πανεμεατικός στο ντέρμπυ της χρονιάς

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPtgXj5cpLPlpL9LCRirAfNHA-i93D32ptB8fR5sqUwkIR76-mU2zw14vSyNnQCPHwXeO7CTXVj3p5MHAr6cufPgujxQjUNM934fnNl13E9-VTCpTErsher_zNFHis7rqB7sGo8L1y8Gw/s400/2c3718b544-735484.jpg
Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΑΟ Λουτράκι και τον Παννεμεατικό κλέβει την παράσταση στο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας Κορινθίας. 
Ο ΑΟΛ έχει προβάδισμα 4 βαθμών έναντι του Παννεμεατικού και με τη νίκη αγκαλιάζει ουσιαστικά τον τίτλο, ενώ βολεύεται και με την ισοπαλία. Από την άλλη, τα "λιοντάρια" θέλουν μόνο το τρίποντο, προκειμένου να πλησιάσουν στον πόντο, τέσσερις αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία. 
 Στο Δερβένι κοντράρονται ο Αστέρας με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, ενώ στο Ξυλόκαστρο, ο Ηρακλής μάχεται με τον Κύψελο Κορίνθου. Στο Κιάτο διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι της Αναγέννησης με τον Πέλοπα, ενώ στο Βέλο, η Ελλάς υποδέχεται το Σπαθοβούνι.
Στο Πετρί, η Θύελλα αντιμετωπίζει τους Αγίους Θεοδώρους και τέλος, στο Σοφικό, ο Πανσολυγειακός θα υποδεχθεί τον Πανκαμαριακό. Τέλος τρίποντο στα "χαρτιά"  κερδίζει ο Ατρομητός Χιλιομοδίου επι της ομάδας του Σαρωνικού Γαλατακίου, η οποία έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η 26η αγωνιστική
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛOKΑΣΤΡΟΥ - ΚΥΨΕΛΟΣ
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ -  ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ. - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡ.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΑΟ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤ.       3 - 0  α.α.