Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Κατεβαίνει περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Μανώλης

http://www.paratiritis-news.com/wp-content/uploads/2013/06/%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%97%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%91%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%8232.jpg 
Με στόχο την συγκρότηση ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου για την περιφέρεια Πελοποννήσου, περιοδεύει και έχει επαφές στους πέντε νομούς της περιφέρειας, ο πρώην βουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Γιάννης Μανώλης.
Ο κ. Μανώλης σε δηλώσεις του στο δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης, άσκησε κριτική στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη λέγοντας, ότι «υπάρχει ένας περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο και μια λογική οικογενειοκρατίας που με ενοχλεί».
Πρόσθεσε, ότι δεν έχει ακούσει λέξη για την αύξηση των διοδίων, ενώ αναφορικά με τους αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκα, σημείωσε πως ο περιφερειάρχης πρέπει να είναι κοντά τους και σύμμαχος στα προβλήματά τους και όχι να κάθεται στο γραφείο του.
Ο Γιάννης Μανώλης δήλωσε πως είναι «λαϊκός δεξιός» και τόνισε πως αναζητά νέους ανθρώπους με ικανότητες ώστε να αλλάξει την περιφέρεια.