Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Άνετα στον τελικό ο Πανελευσινιακός

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Άνετα στον τελικό ο Πανελευσινιακός | onsports.gr

Απέναντι στην ΑΕΛ θα διεκδικήσει το Κύπελλο Γ’ Εθνικής ο Πανελευσινιακός, που έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο Αχαΐας και χάρη στο 3-0 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση.
Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά, παρουσία περίπου 200 φιλάθλων, ενώ στις εξέδρες βρέθηκε και ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιώργος Στράντζαλης, για να κατασκοπεύσει τον αντίπαλο στον τελικό.
Οι γηπεδούχοι είχαν καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παλλιγγίνη ωστόσο να μην επιτρέπει να παραβιαστεί η εστία του. Οι «σταχυοφόροι» έψαχναν κόντρα και απειλούσαν με αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανελευσινιακός ανέβασε στροφές και με την είσοδο του Ουέλινγκτον έγινε πιο επικίνδυνος. Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε αρκετές καλές στιγμές να σκοράρει, αλλά ο Μυλωνόπουλος με τις αποκρούσεις του κράτησε το μηδέν.
Ατρόμητος Αχαΐας (Γ. Τόγιας): Μυλωνόπουλος, Λιβάνης, Α. Τρίγκας, Ζέλιος, Παπαδόπουλος, Θωνιάτης, Πουλάκος, Ν. Τρίγκας, Νικολόπουλος (63’ Νιφόρας), Ν. Γραμματικόπουλος (66’ Σαμπανέι), Βαβάτσικος (82’ Α. Βέρρας)
Πανελευσινιακός (Δ. Σπανός): Παλλιγγίνης, Κωνστανταντινίδης, Κοκκίνης, Κουμπαρούλης, Κολοβός, Στουρνάρας, Μιχελής (64’ Ουέλινγκτον), Μαρής, Κουσκουνάς (74’ Κρολ), Μακρίδης (55’ Ριζογιάννης), Σουλελές