Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Αμετανόητοι! Ναζιστικός χαιρετισμός Αρβανίτη στην παρουσίαση ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής

 
Δεν σεβάστηκε ούτε την ιστορία της Κρήτης ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης Χαιρέτισε ναζιστικά σε εκδήλωση για την παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης Χαιρετισμό "της τιμής, της ανατάσεως και της νίκης" χαρακτήρισε τον ναζιστικό χαιρετισμό που έκανε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη ο βουλευτής του κόμματος, Μιχάλης Αρβανίτης.
Στο νησί που πολέμησε όσο λίγα τους Ναζί, που έχυσε ποτάμια αίμα στη διάρκεια της αντίστασης, που μνημονεύτηκε όσο λίγα για το σθένος των κατοίκων του, που έγινε παγκοσμίως γνωστό για τη ζημιά που έκανε στα στρατεύματα του Χίτλερ η μάχη της Κρήτης, εκεί, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ύψωσε το χέρι του και χαιρέτισε ναζιστικά.
Και τον ακολούθησαν όσοι ήταν στο κοινό για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Και είχαν το θράσος να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα, να σηκωθούν όρθιοι και να τον ακολουθήσουν στο ολίσθημά του!
«Ζήτω η Χρυσή Αυγή» φώναξε ο βουλευτής του κόμματος εν μέσω χειροκροτημάτων. Δίπλα του, ο Ηλίας Κασιδιάρης δε... συμμετείχε.
Παρόντες στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου ήταν τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος και η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

Επικεφαλής του σχήματος, ως υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης τέθηκε ο Γιώργος Σπυρόπουλος εν ενεργεία αστυνομικός με καταγωγή από τα Σφακιά.

Υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες είναι για το Ηράκλειο ο εποχικός πυροσβέστης Οδυσσέας Πατεράκης, για τα Χανιά ο γεωπόνος Δημήτρης Σταθάκης, για το Ρέθυμνο η Νομική Σύμβουλος του κόμματος Ελένη Παχουλάκη και για το Λασίθι ο Κωνσταντίνος Βλατάκης.

newsit.gr