Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αλλαγή πλεύσης Κούγια! Συνεχίζει στο πρωτάθλημα η Παναχαϊκή

Αλλαγή πλεύσης Κούγια! Συνεχίζει στο πρωτάθλημα η Παναχαϊκή Όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι με τον Φωστήρα θα γίνει κανονικά
Μπορεί να μην έχει υπάρξει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση ωστόσο όλα δείχνουν ότι η Παναχαϊκή θα παραταχθεί κανονικά στον αγώνα με τον Φωστήρα το ερχόμενο Σάββατο στην Πάτρα.
Ο Αλέξης Κούγιας μέχρι χθες διεμήνυε προς όλες τις κατευθύνσεις πως είναι αποφασισμένος να αποσύρει την Παναχαϊκή από το πρωτάθλημα και μάλιστα είχε στείλει εξώδικο στην διοργανώτρια αρχή.
Σήμερα το μεσημέρι όμως μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό "Lepanto" δήλωσε... ότι είναι ανοιχτός στο να παραμείνει η Παναχαϊκή αλλά με την προϋπόθεση πως θα υπάρξει συνδρομή από τους φορείς της πόλης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ζήτησε μάλιστα να διοργανωθεί μία συγκέντρωση στη διάρκεια της οποίας θα ακουστούν όλες οι απόψεις.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Στανίτσας δήλωσε πως ο Δήμαρχος δεν θα επικοινωνήσει με τον κ. Κούγια γιατί τον θεωρεί αναξιόπιστο και ότι ο κ. Δημαράς συναντήθηκε ήδη με αυτούς που πραγματικά αγαπούν την Παναχαϊκή, εννοώντας τα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.

 thebest.gr