Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Sold-out στο ΣΕΦ και με την Μπαρτσελόνα!

Γεμάτο θα είναι το ΣΕΦ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας την Πέμπτη (16/1, 21:00) καθώς όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ στο Facebook δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού για ακόμα μια φορά δείχνει ότι στηρίζει τους back-to-back Πρωταθλητές Ευρώπης, μιας και αυτό είναι το δεύτερο σερί sold out, σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Υπενθυμίζεται ότι το ΣΕΦ ήταν κατάμεστο και στο ματς με την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει την νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα του Κώστα Παπανικολάου και του Τζόι Ντόρσεϊ, έπειτα από την ήττα στην Ιταλία από την Αρμάνι Μιλάνο.

Όλα αυτά βέβαια με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μπροστά τους το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Δευτέρα (20/01, 19:30) για την 14η αγωνιστική της Α1.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην επίσημη σελίδα της στο Facebook: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το ΣΕΦ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο».

neakeratsiniou.blogspot.gr