Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Δοκιμασία για Καραϊσκάκη και Μεσσηνιακό σε Κάτω Αχαγιά και Αργος , Η Κόρινθος φιλοξενει τον Εθνικό Σαγέικων και η Καλαμάτα το Μεσολόγγι

Πήρε Μπεχλή η Κόρινθος
Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με… παγίδες διεξάγονται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής σήμερα στις 3 το απόγευμα.
Η πρωτοπόρος ΑΕ Καραϊσκάκης αντιμετωπίζει στην Κάτω Αχαγιά την Αχαϊκή, ενώ η ΑΕ Ερμιονίδας υποδέχεται τη Δόξα Ν. Μανωλάδας. Η Κόρινθος, ενισχημένη από τον 21χρονο ακραίο επιθετικό Χρυσόστομο Μπεχλή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Βύζαντα Μεγάρων,   φιλοξενεί τον Εθνικό Σαγέικων,  ενώ η Καλαμάτα θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ΑΕ Μεσολογγίου. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του Παναργειακού με τον Μεσσηνιακό, ενώ ο ΠΑΟ Βάρδας έχει δύσκολο έργο κόντρα στον Πανναυπλιακό. Εν μέσω προβλημάτων ο ΠΦΟ Πανόπουλου κοντράρεται με τον Ατρόμητο Αχαΐας, ενώ τέλος ο Άρης Αιτωλικού αναζητά τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Παναρκαδικό.
Η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται ένα βήμα πριν τη διάξυσή της, καθώς ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Νώντας Ψυχογιός, κατέθεσε την παραίτηση του εγγράφως μετά από έντονη διφωνία που είχε με μέλος της διοίκησης. Ο πρόεδρος Δημήτρης Παυλής επίσης σταματάει να ασχολείται με την ομάδα και πλέον δεν υπάρχει δυνατότητα οικονομικών πόρων.
Από την πλευρά τους οι παίκτεςτου Παναρκαδικού , δηλώνουν ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση για τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν,  είναι απλήρωτοι και θέλουν να αποχωρήσουν από το σύλλογο καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδας. Σκοπός τους είναι να μείνουν στην ομάδα αλλά με την κατάσταση που επικρατεί δεν υπάρχει μέλλον, ενώ  η υπομονή τους  έχει εξαντληθεί και με ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν τη διοίκηση πως θα κατέβουν στο ματς με τον Άρη Αιτωλικού, αλλά στη συνέχεια περιμένουν λύσεις, καθώς η επόμενη ημέρα ίσως να μην τους βρει στα αποδυτήρια της ομάδας και τούτο δεν θα οφείλεται στους ίδιους αλλά στο τρόπο που λειτουργεί η υπάρχουσα διοίκηση...

Η 13η αγωνιστική
ΠΑΣ Κόρινθος - Εθνικός Σαγέικων
Π.Φ.Ο. Πανόπουλου - Ατρόμητος Λάππα
ΠΑΟ Βάρδας - Πανναυπλιακός Ηρακλής
Άρης Αιτωλικού - Παναρκαδικός
Καλαμάτα - Μεσολόγγι
Παναργειακός - Μεσσηνιακός
ΑΕ Ερμιονίδας - Δόξα Ν.Μανολάδας
Αχαϊκή - ΑΕ Καραϊσκάκης