Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχει ούτε ένα (1) πραγματικά δημοκρατικό κόμμα στην Ελλάδα. Δε υπάρχει ούτε ένα (1) κόμμα της Βουλής που να σέβεται στ' αλήθεια το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του βουλευτή να έχει δική του προσωπική άποψη, ακόμη κι αν έρχεται σε σύγκρουση με την άποψη της κεντρικής κομματικής γραμμής.Φτάσαμε στο έσχατο σημείο αντιδημοκρατικής γελοιότητας, να βλέπουμε βουλευτές να ψηφίζουν κόντρα στην κομματική γραμμή στη Βουλή, και το επόμενο....δευτερόλεπτο να ανακοινώνεται από τον Πρόεδρο της Βουλής, η διαγραφή τους από την ΚΟ του κόμματός τους!!! Άφθονα τέτοια παραδείγματα πρωτοφανούς αντιδημοκρατικής & αντισυνταγματικής γελοιότητας και καφρίλας, "απολαύσαμε" όλοι από το Πασόκ και τη ΝΔ, τα τελευταία χρόνια υπό τα μνημόνια.

Αλλά δεν έφταναν αυτά τα δύο κόμματα, τώρα ήρθε και ο αριστερός Σύριζα να αποδείξει ότι δεν αντέχει τις διαφορετικές απόψεις, τις απόψεις των...άλλων στο εσωτερικό του.

Ο εκκεντρικός εθνομηδενιστής Τατσόπουλος στη συγκεκριμένη επίμαχη περίπτωση δεν είπε παρά το αυτονόητο: Ότι υπάρχουν εξτρεμιστές της αριστεράς μέσα στον Σύριζα που συμπαθούν τους τρομοκράτες του ιδεολογικού τους χώρου!!! ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΔΗΛΑΔΗ. Όπως υπάρχουν και αντίστοιχοι εξτρεμιστές της δεξιάς που συμπαθούν αντίστοιχους τρομοκράτες (διεθνείς ή και εγχώριους) της δικής τους ιδεολογικής χωροθέτησης! Αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά η αυτονόητη αλήθεια που χαρακτηρίζει ένα συγκεκριμένο βίαιο, εξτρεμιστικό και σαφέστατα αντιδημοκρατικό κομμάτι όλων των πολιτικών χώρων. Αυτό το "φοβερό" είπε λοιπόν ο Τατσόπουλος! Και ξεσηκώθηκε θύελλα διαμαρτυριών για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ που τόλμησε να ξεστομίσει!

Όμως μη γελιέστε, δεν εξαναγκάστηκε σε αποχώρηση γι' αυτό που δήλωσε! Το θέμα πήρε τέτοια τροπή γιατί ξέσπασε επικοινωνιακός πόλεμος με αφορμή αυτήν την αυτονόητη δήλωση. Αν δεν είχε λάβει τέτοια έκταση το θέμα από άλλα κόμματα και τα ΜΜΕ, και δεν είχε έρθει ο Σύριζα σε θέση αμυνόμενου, πιθανότατα τίποτα δε θα είχε συμβεί και ο Σύριζα δε θα μετρούσε τώρα -1 βουλευτή. Είναι από τις περιπτώσεις που ο Σύριζα έχασε τελείως την ψυχραιμία του, υποχώρησε στον επικοινωνιακό πόλεμο, υπέκυψε και έχασε έναν βουλευτή του δι' ασήμαντον αφορμή, μιά αυτονόητη και αυταπόδεικτη δήλωση που ισχύει παντού και πάντα...
Γιάννης Χριστόπουλος
 
 logia Starata