Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ντούμπλαρε τις νίκες, στους “8″ ο Ατρόμητος

atromitos

Ο Ατρόμητος κέρδισε 2-0 τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι και με δεύτερη νίκη εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδoς (συνολικό σκορ 4-0), όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι φάνηκε να... κάθονται στη νίκη με 2-0 μέσα στο Αγρίνιο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και είχαν σημαντική ευκαιρία για να προηγηθούν, όταν το σουτ του Μπακάκη σταμάτησε πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς του Ατρόμητου.
Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, έφτασαν στο γκολ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φυτανίδη. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Μπρίτο στο 80’ για να διώξει οριστικά το άγχος από την ομάδα του.
Ατρόμητος (Γ. Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης (81’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπρίτο, Μπάλλας, Γεωργίου, Φάμπιο, Ναπολεόνι (73’ Δημούτσος), Πίτου Γκαρσία (81’ Ούμπιντες).
Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Στεφανάκος, Καλί, Κούσας, Μελισσάς, Πασάς (39’ Σφακιανάκης), Μπακάκης (61’ Κουτρουμάνος), Παπουτσογιαννόπουλος, Νταλμά, Γοδόι, Μπικέι, Μπόγιοβιτς (57’ Μπούντιμιρ).