Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Βασίλης Νανόπουλος: 2014 η χρονιά της ανάκαμψης, της αλλαγής , των επιχειρήσεων και των ανθρώπων .

 H Ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην εκδήλωση της κοπής πίτας



Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Κορίνθιας  πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 12 Ιανουάριου 2014, η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας.
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος, όπου μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη Κορίνθου, συμπαραστατούμενος από τους Ιερείς του Ναού του Αγ. Νικολάου Κορίνθου πρ. π. Νικόλαο Μπιθαρά & πρ. π. Δημήτρη Παπαγεωργίου
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Κορινθίας   Χρίστος Δήμας , Κώστας Κόλλιας και Νίκος Ταγαράς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου  Πέτρος Τατούλης  ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης  Απόστολος Παπαφωτίου, ο Δήμαρχος Κορίνθιων Αλέξανδρος Πνευματικός , ο Διευθυντής της Α.Δ Κορινθίας  Λεωνίδας Κολαϊτης, ο Ταξίαρχος Μηνάς ΠαπαδάκηςΟ<Διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κορίνθου Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο εκπρόσωπος του Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Δημήτρης Μήλιος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος,  Σπύρος Παπαθεοφάνους,  Θάνος Πισιμίσης ,  Κώστας Μιχαλόπουλος, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου Γιώργος Δαλαμαρίνης και σχεδόν όλα τα μέλη της  Διοίκησης  της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου Κώστας Κατεμής ,ο επίτιμος πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Θανάσης Δασκαρόλης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Καζίνο Λουτρακίου κ. Γιάννης Βραχάτης εκπρόσωποι Συλλόγων, η πρόεδρος της ΟΕΒΕ Μαρίνα Ταουξίδη, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης, οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Κορινθιών Βασίλης Πανταζής & Γιάννης Γκεζερλής , Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι πολικών κομμάτων,  μέλη του Επιμελητηρίου και πλήθος κόσμου.           
Ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Βασίλη Νανόπουλου ο οποίος αναφέρθηκε στον απολογισμό της δράσης του Επιμελητηρίου για  την χρονιά  που πέρασε, για την στήριξη των επιχειρήσεων, των ανέργων και την προβολή της Κορινθίας.
Ο κ. Νανόπουλος περιέγραψε επίσης τις εκτιμήσεις για την οικονομία και την ανάπτυξη  το 2014  και τους στόχους του Επιμελητηρίου για την καινούργια χρονιά .
Χαιρετισμό απεύθυναν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης όπου μίλησε για τη εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία της Περιφέρειας με το Επιμελητήριο Κορίνθιας και ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.

H Ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας εδώ