Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

O Δασκαλόπουλος «καίει» τον Ολυμπιακό Λουτρακίου

Τα όσα συνέβησαν στο φινάλε του Λουτρακιώτικου ντέρμπι στο Θώδειο, επισκίασαν το αγωνιστικό σκέλος και τη νίκη του ΑΟ Λουτρακίου με 3-0 επί του Ολυμπιακού. Μια νίκη, που ήρθε στο φινάλε στις λεπτομέρειες και ενώ οι «ερυθρόλευκοι»… βράζουν με ορισμένες αποφάσεις του Δασκαλόπουλου, ενώ καταγγέλουν και τη συμπεριφορά του.
Όλα κύλησαν ομαλά μέχρι το 92’, οπότε και έγινε η πρώτη «έκρηξη». Ένα μπουκάλι που «έσκασε» στην πλάτη του βοηθού Μπετσόγλου και όπως αναφέρεται στο Φύλλο Αγώνα, έπεσε από οπαδό του Ολυμπιακού, οδήγησε τον Δασκαλόπουλο στην απόφαση να διακόψει το ματς. Μετά από 5 λεπτά, οι διαιτητές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας συνεχίστηκε με τον Αντωνίου να γράφει το 3-0, στην τελευταία φάση.
Νωρίτερα, στο 84’ από το γύρισμα του Αντωνίου, ο αφύλακτος Χρυσαφίδης με κεφαλιά – ψαράκι είχε ανοίξει το σκορ και στο 87’ ο Ζερβός με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής είχε κάνει το 2-0.
Ο Ολυμπιακός φωνάζει δίκαια για δύο υπέρ του φάουλ που δεν καταλογίστηκαν σε Θεοδωρόπουλο και Φραγκάκη, έξω από την περιοχή του ΑΟΛ. Θεωρούν πως έπαιξαν ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος, κυρίως το δεύτερο, καθώς αμέσως μετά οι «οράνιε» πέτυχαν το πρώτο τους γκολ.
Πρέπει να επισημάνουμε πάντως, πώς ναι μεν τα φάουλ, όπως φάνηκε έπρεπε να δοθούν, όμως, ΑΟΛ δεν βγήκε στην κόντρα για να σκοράρει στην εξέλιξη της φάσης. Ξεκίνησε οργανωμένα την επίθεσή του από τη μία περιοχή και κατέληξε στην άλλη. Αμέσως μετά το 1-0, ο μόνος που διαμαρτυρήθηκε ήταν ο Κορδαλής, ο οποίος είδε και τη 2η κίτρινη. Ακολούθησε στο 90’ η 2η κίτρινη στον Βαραβέρη για ένα σκληρό φάουλ.
Με το σφύριγμα της λήξης ορισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Ένας εξ’ αυτών κινήθηκε κατά του Δασκαλόπουλου, ο οποίος αντέδρασε, για να πέσουν ορισμένες ψιλές μεταξύ τους. Οι πιο ψύχραιμοι εκτόνωσαν την κατάσταση. Σκηνές ντροπής για το ντέρμπι, το Λουτράκι και το κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα κατονομάζει τον οπαδό, ενώ αναφέρει και επίθεση προς τον παρατηρητή του ματς. Ο Δασκαλόπουλος «καίει» τον Ολυμπιακό, που απειλείται με βαριά καμπάνα, όπως και ορισμένοι ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι σύμφωνα με το Φ.Α. έβρισαν χυδαία τον διαιτητή.
Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» καταγγέλουν την ειρωνική συμπεριφορά σε βάρους τους απ’ τον Δασκαλόπουλο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι! Θεωρούν ακόμη πως γράφει και ορισμένες ανακρίβειες στο φύλλο αγώνα, ενώ σκοπεύουν να ζητήσουν την εξαίρεσή του από τους αγώνες τους.
Με όλα αυτά τα άσχημα, μοιραία το αγωνιστικό σκέλος πέρασε σε δεύτερη μοίρα.  Ο ΑΟΛ είχε την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια, καλύτερη κυκλοφορία και ήταν ελαφρώς πιο επικίνδυνος. Στο πρώτο μέρος είχε δύο μεγάλες στιγμές, με τον Αντωνίου να αστοχεί από κοντά και τον Ζερβό να μη μπορεί να νικήσει τον Μπάνο.
 Korinthiasports
Ο Ολυμπιακός έχασε από νωρίς με πρόβλημα τραυματισμού τον Μπασιώτη και πάτησε καλύτερα στην επανάληψη, όταν ο Βλάσσης πέρασε στόπερ και ο Φραγκάκης προωθήθηκε δεξιά στη μεσαία γραμμή. Στο β’ μέρος υπήρξε ισορροπία και όσο κυλούσαν τα λεπτά, φαινόταν πως όποιος σκόραρε πρώτος θα έπαιρνε το ματς.
Μέχρι το 1-0, οι ομάδες είχαν από μια κλασική ευκαιρία. Στο 73’ ο Φραγκάκης δεν μπόρεσε με κοντινό πλασέ να νικήσει τον Μητσόπουλο που έσωσε με τα πόδια και στο 77’ μετά την απόκρουση του Μπάνου στο σουτ του Αποστολάκη, ο Χρυσαφίδης σε κενή εστία, έκανε με υπερένταση την προβολή δίπλα από το δεξί δοκάρι, με τη μπάλα να περνά άουτ. Κορυφαίος των νικητών ο Μαυρέλης και για τον Ολυμπιακό ο Κριαράς.
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μητσόπουλος, Αντωνίου, Γκαρμίρης (97’ Τσώκος), Χατζηνικολής, Μαυρέλης, Πέτρου, Μίχας (85’ Γιαννακούλης), Ζερβός, Χρυσαφίδης, Αποστολάκης, Δημάκης (65’ Βουτσινάς)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡ: Μπάνος, Βαραβέρης, Αγγέλου, Κορδαλής, Κολλιάκος, Παπαδημητρίου, Κριαράς, Μπαστούνης, Μπασιώτης (18’ λ.τρ. Βλάσσης), Φραγκάκης, Θεοδωρόπουλος