Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ρουμάνος ο «Μπεν»


Στις κυπριακές αστυνομικές αρχές εμφανίστηκε αυτοβούλως το απόγευμα της Δευτέρας, ο νεαρός που φέρεται ως ο «Μπεν» που χάθηκε το 1991 στην Κω. Ο άνδρας, παρουσιάστηκε μόνος του όταν τον πληροφόρησαν για το βίντεο, που έδειχναν τα τηλεοπτικά κανάλια και στο οποίο υποτίθεται ότι απεικονίζεται ο εξαφανισμένος Μπεν. Μάλιστα, φόρεσε και τα ίδια ρούχα για να μην αφήσει καμία αμφιβολία.

Ο νεαρός άνδρας εξέφρασε έκπληξη για την ιστορία, δήλωσε πως είναι Ρουμάνος, 22 ετών, ότι δεν έχει καμία σχέση με Ρομά και προσέθεσε πως βρίσκεται στην Κύπρο, με την επίσης Ρουμάνα σύντροφό του, προκειμένου να εργαστεί. Οι γονείς του συμπλήρωσε, βρίσκονται στη Ρουμανία και ότι ο ίδιος δεν έχει ταξιδέψει ποτέ στην Ελλάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε ότι ο νεαρός έδωσε και δείγμα DNA, ενώ σχετικά με τα άτομα που εμφανίζονται μαζί του στο επίμαχο βίντεο, ο 22χρονος είπε πως πρόκειται για θείους και θείες της συντρόφου του.

H κυπριακή ιστοσελίδα tothemaonline παρουσιάζει φωτογραφία του νεαρού, ο οποίος φοράει τα ίδια ρούχα με αυτά στο βίντεο.

.koproskyla.com