Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ονειρεμένη πρεμιέρα για τον Πανηλειακό! ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 1-2

Ονειρεμένη πρεμιέρα για τον Πανηλειακό!

Επιτέλους σέντρα στην Football League! Στο εναρκτήριο παιχνίδι του Νοτίου Ομίλου, ο Πανηλειακός πανηγύρισε σπουδαίο διπλό επικρατώντας με 2-1 του Βύζα στα Μέγαρα και γιόρτασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιστροφή του στην Β' Κατηγορία έπειτα από 10 χρόνια!

Η ομάδα της Ηλείας, που ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4' με γκολ του Κωνσταντινίδη, ενώ στο 31' ο Καλαϊτζίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, κατέβασε ωραία τη μπάλα με το στήθος και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2!
Το συγκρότημα του Πέτρου Δημητρίου, που επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, θα μπορούσε να είχε σημειώσει κι άλλο γκολ αν η κεφαλιά-ψαράκι του Πίγκλα δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι του Λούκιτς στο 18'.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μπουν στο ματς σ' ένα κομβικό σημείο, καθώς ο Αρναρέλλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Πίτκα που φέρει ευθύνη και μείωσε σε 1-2 ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο Βύζαντας προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό του και να φέρει το παιχνίδι στα καρέ των φιλοξενούμενων, όμως δεν έβγαλε τη μεγάλη φάση, ενώ το παιχνίδι ήταν σκληρό και είχε πολλές διακοπές. Αντίθετα, η ομάδα του Πύργου είχε άλλο ένα οριζόντιο δοκάρι σε προσπάθεια του Νάστου στο 66'.
Βύζας Μεγάρων (Αντώνης Αυλωνίτης): Λούκιτς, Ταμπάκης, Μανδύλης, Παπαευθυμίου, Γιάντριτς, Μπέλερης (46' Δημόπουλος), Ιερ. Μαζιώτης, Αρναρέλης, Γκαϊδατζής, Νικολέτος (75' Αλ. Μαζιώτης), Λέκκας (50' λ.τ Σπανός).
Πανηλειακός (Πέτρος Δημητρίου): Πίτκας, Θωμόπουλος, Σαραμαντάς, Λίτσος, Κοτσώνης, Λιόσης, Πίγκλα (81' Χαλούλος), Νάστος, Μπιντάνγκ, Κωνσταντινίδης (86' Σταματής), Καλαϊτζίδης (74' Mαρτίνος).


1η  αγωνιστική
Ηρακλής Ψαχνών - ΑΟ Χανιά
Επισκοπή - Φωστήρας
Φωκικός - Καλλιθέα
Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος
Παναχαϊκή - Αστέρας Μαγούλας
Βύζας Μεγάρων - Πανηλειακός   1 - 2
Ολυμπιακός Βόλου - Γλυφάδα