Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Αυλαία στο πρωτάθλημα της Superleague με δυο ισσοπαλίες με το ιδιο σκορ

Ο «Παπ» έσωσε την παρτίδα 

Ατρόμητος-Εργοτέλης 2-2

O Εργοτέλης άνοιξε το σκορ στο 7' με τον Μπαντιμπάγκα, ο Ατρόμητος απάντησε με τον Ούμπιντες στο 25'. Στο 36' ο Αναστασάκος έκανε το 2-1 αλλά στο 87' ο Παπαδόπουλος ισοφάρισε!

Με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 87' ο Ατρόμητος απέσπασε τη ισοπαλία με 2-2 από τον Εργοτέλη στο Περιστερί. Δύο φορές προηγήθηκαν οι Κρητικοί αλλά δεν άντεξαν με δέκα παίκτες στα τελευταία 16 λεπτά.

Με κορυφαίο τον ταχύτατο και τεχνίτη Μπαμ Μπαμ και σκόρερ τους Μπαντιμπάγκα και Αναστασάκο ο Εργοτέλης προηγήθηκε δύο φορές του Ατρόμητου. Οι παίκτες του Παράσχου είχαν στο μυαλό τους την Αλκμααρ στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη παρουσιάστηκαν πολύ βελτιωμένοι και δίκαια έφτασαν στην ισοφάριση. Ούμπιντες και Παπαδόπουλος τα γκολ του Ατρόμητου. Στο 74' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γιοβάνοβιτς του Εργοτέλη.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ 2-2
Η Βέροια έκανε την μεγάλη ανατροπή και με 10 παίκτες από το 77΄πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με 2-2 επί του Πλατανιά στην Κρήτη για την πρώτη αγωνιστική της Super League. Η «Βασίλισσα του Βορρά » έσπασε την παράδοση και σκόραρε επί κρητικού εδάφους για πρώτη φορά μετά το 1987.
Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ναζλίδη να κάνει το 1-0 στο 29΄και τον Γουνδουλάκη να κάνει ντεμπούτο με γκολ στο 42΄για το 2-0.
Η Βέροια «γύρισε» το ματς στο δεύτερο 45 λεπτό και αρχικά μείωσε σε 2-1 με τον Μρντάκοβιτς στο 62΄ ενώ ο Σέρβος συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Παυλίδη για το 2-2 στο 85΄.