Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ «Θ Η Σ Ε Α Σ » ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ PARTY

 
ΘΗΣΕΑΣ2.jpgΜε τον καλλίτερο τρόπο για τους αθλητές του ΘΗΣΕΑ, έκλεισε η αθλητική χρονιά 2012-2013, πραγματοποιώντας το αποχαιρετιστήριο Beach-party στα «Πευκάκια» των Αγίων Θεοδώρων, στις 30-07-2013, με συμμετοχή 100 περίπου ατόμων. 

Η φετινή αθλητική χρονιά ,ήταν από τις πιο επιτυχημένες, καθώς ο ΘΗΣΕΑΣ σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα που έλαβε μέρος, «φιγουράρισε» στην πρώτη θέση.

Δικαιολογημένη λοιπόν η χαρά των αθλητών ,των προπονητών και των γονιών τους που εκδηλώθηκε σε αυτήν την ευχάριστη βραδιά , η οποία κύλισε με αθλητικά παιχνίδια εντός και εκτός θαλάσσης (που ετοίμασαν ο Δάσκαλος ,η βοηθός του Μάλαμα και η αθλήτρια Ντένια), με μουσική ,χορό και φαγητό ,δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας του «ΘΗΣΕΑ» ,να απολαύσουν μια όμορφη βραδιά δίπλα στην θάλασσα, καθώς ο καιρός ήταν σύμμαχος σε κάτι τέτοιο.

ΘΗΣΕΑΣ1.jpg 
Όλοι έδωσαν το ραντεβού τους επίσημα τον Σεπτέμβριο, εκτός από την αγωνιστική ομάδα που πήρε το πρόγραμμα προετοιμασίας για τον Αύγουστο από τον Δάσκαλο κ. Νικολούδη , λόγω των μεγάλων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Σεπτεμβρίου , που είναι οι προκριματικοί και οι τελικοί αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων-Νέων και 18-21 και το παγκόσμιο της I.S.S.O. στο Μαυροβούνιο.


Ευχόμαστε με την βοήθεια του Θεού ο «ΘΗΣΕΑΣ» , να προχωρήσει σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες την χρονιά που μας έρχεται.