Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Το τελευταίο “αντίο” στον Νίκο Σαλευρή

Καλλιθέα: Το τελευταίο… αντίο στον Νίκο Σαλευρή (photos) | onsports.gr

 Συγγενείς, φίλαθλοι και πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου έδωσαν το παρών το μεσημέρι της Δευτέραςστην κηδεία του Νίκου Σαλευρή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/8).
Πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε τον άνθρωπο που υπηρέτησε για δεκαετίες το ποδόσφαιρο και συνέδεσε το όνομα του με τις πιο λαμπρές στιγμές στην ιστορία της Καλλιθέας.
Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην κηδεία του μεγαλομετόχου της Καλλιθέας, η οποία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Τραγικές φιγούρες ήταν η σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά, ενώ το «ύστατο χαίρε» είπαν άνθρωποι από τον χώρο του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού αλλά και του πολιτικού χώρου.
Στην κηδεία του Νίκου Σαλευρή, βρέθηκε αντιπροσωπεία των παικτών της Καλλιθέας, με τον προπονητή Νίκο Παντέλη, μέλη της διοίκησης, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Σπύρος Καλογγιάνης, ο διεθνής επιθετικός Φάνης Γκέκας, που έχει συνδέσει την καριέρα του από την Καλλιθέα, ο Σπύρος Λιβαθηνός, ο Κριστόφ Βαζέχα, ενώ στεφάνια απέστειλαν, μεταξύ άλλων, η ΕΠΟ, η Super League, πολλές ΠΑΕ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.