Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Το ΚΚΕ πούλησε τον 902!

KKE-Perissos
Σημεία των καιρών, εν πολλοίς της πολιτικής και οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα… Στα χέρια ιδιώτη πέρασε η εταιρεία “Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.” η οποία έχει στον έλεγχό της την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του 902, κάτι που σημαίνει ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα βρίσκεται για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες χωρίς τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό.
Τη σχετική αποκάλυψη κάνουν τα “Νέα” του Συγκροτήματος Λαμπράκη, που υποστηρίζουν ότι η πώληση της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου του κόμματος που κυοφορούνταν εδώ και μήνες, ολοκληρώθηκε, καθώς μπήκαν οι σχετικές υπογραφές, ενώ η συμφωνία περιλαμβάνει απαγορευτικές ρήτρες για το ενδεχόμενο υποχώρησης της μιας ή της άλλης πλευράς.
Το ρεπορτάζ των “Νέων” συνεχίζει ότι για την παραπάνω εξέλιξη ενημερώθηκαν ήδη οι εργαζόμενοι στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του 902, καθώς η νέα ιδιοκτησία έθεσε ως όρο να της παραδοθεί η “Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.” χωρίς εργαζομένους, κάτι που σημαίνει ότι αναζητείται η μεθοδολογία για να λυθεί η σχέση εργασίας μαζί τους.
Η τυπική μεταβίβαση θα έχει ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου, και μέχρι τότε ο ραδιοφωνικος 902 θα παίζει μόνο μουσική, και ενδεχομένως κάποιο σύντομο δελτίο ειδήσεων.

ysterografa.gr