Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

«Συμφωνία Ολυμπιακού – Μπεσίκτας για Χολέμπας» - Συμφωνία με Μπενφίκα για Φέισα

holebas
Για συμφωνία του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας για την μεταγραφή του Χοσέ Χολέμπας κάνει λόγο ο τουρκικός Τύπος.
Μπορεί η μεταγραφή του Χολέμπας στη Μπεσίκτας να έμοιαζε... τελειωμένη υπόθεση, ωστόσο η Μπεσίκτας δεν ανέβαινε στα 2,5 εκ. ευρώ, που ζητούσαν οι ερυθρόλευκοι με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνεται η συμφωνία.
Ωστόσο, το σίριαλ της πώληση του 29άχρονου αριστερού φουλ μπακ στην Μπεσίκτας φαίνεται πως φτάνει προς το τέλος του. Σύμφωνα με τους Τούρκους τουλάχιστον, επήλθε συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών.
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην γειτονική χώρα, ο Ολυμπιακός θα εισπράξει περίπου 2.2 εκ. ευρώ, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο με 800.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές και 10.000 ευρώ για κάθε αγώνα που θα παίζει!
Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, καθώς αναμένεται αντίδραση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έχει ήδη ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του αντί-Χολέμπας, Γκαετάν Μπονγκ.

Στο μεταξύ πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την μεταγραφή του Λιούμπομιρ Φέισα είναι ο Ολυμπιακός, που επιβεβαιώνει πως έχει δεχθεί πρόταση από τους “αετούς” της Λισσαβόνας.
Βαλίτσες για Λισσαβόνα ετοιμάζει ο σέρβος μέσος του Ολυμπιακού, αφού η Μπενφίκα δείχνει αποφασισμένη να τον αποκτήσει, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στην ομάδα του Πειραιά.
Το ενδιαφέρον της Μπενφίκα αποκαλύφθηκε από τον Τύπο της Πορτογαλίας την Τετάρτη 21/8), με τον Ολυμπιακός να διαψεύδει πως έχει δεχθεί κρούση.
Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει και από το βράδυ της Πέμπτης (23/8) οι πειραιώτες επιβεβαιώνουν πως η Μπενφίκα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Φέισα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πρόταση είναι μεγαλύτερη από 3.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο κρίνεται ικανοποιητικό από την πλευρά του Ολυμπιακού.
Το σίγουρο είναι πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, ενώ και ο σέρβος είναι θετικός να μετακομίσει στη Λισαβόνα για λογαριασμό των αετών.
Μετά λοιπόν τους Αμπντούν, Τζιμπούρ, Γκρέκο (ενδεχομένως και τον Χολέμπας), ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αποδεχθεί μία ακόμα πρόταση για παίκτη του.
Κάτι, που σημαίνει πως δεδομένη την ήδη ανάγκη απόκτησης αμυντικού χαφ, οι πειραιώτες θα είναι αναγκασμένοι στα τέλη του Αυγούστου να επιδιώξουν την απόκτηση δύο παικτών για τη μεσαία γραμμή.
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως από την πλατεία Αλεξάνδρας δεν επιβεβαιώνουν πως οι Γιαταμπαρέ, Ντιόπ και Βουκόγιεβιτς ενδιαφέρουν όντως τον Ολυμπιακό.