Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ", αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το κοινό το οποίο τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση «Βραδιά Πανσελήνου», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Λίμνη της Βουλιαγμένης στην Περαχώρα, στις 21 Αυγούστου 2013, αλλά και τους συντελεστές της παράστασης, τη Φιλαρμονική Περαχώρας, την κα. Κ. Βέττα, τον κ. Θ. Ψίλλα και τον κ. Γ. Ιωάννου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται, στον Δήμαρχο κ. Κώστα Λογοθέτη, στο Γραφείο Δημάρχου, στο Γραφείο Τύπου , στο προσωπικό του Τμήματος Καθαριότητας και του Προμηθέα, του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, καθώς και στον Σύλλογο Οικιστών Λίμνης Ηραίου, στον Κυνηγετικό Σύλλογο Λουτρακίου, στους Φίλους του Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας, στο Σύλλογο Πυροπροστασίας Λουτρακίου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τέλος στον κ. Ι. Μαργέτη, για την παραχώρηση του χώρου της εκδήλωσης.
Τέλος, θερμές ευχαριστίες αξίζουν και στους χορηγούς της εκδήλωσης, ιδιαίτερα στην Club Hotel Casino Loutraki S.A., καθώς και στον κ. Οικονόμου και την κα. Παπαϊωάννου.
Πρέπει να σημειωθεί ότι το κοινό, το οποίο ξεπέρασε τα 1200 άτομα, έμεινε εντυπωσιασμένο και τραγούδησε μαζί με τους συντελεστές, εκφράζοντας έτσι την ταύτισή του, με τους σκοπούς του ΠΡΟΜΗΘΕΑ, ανάμεσα στους οποίους είναι η κοινή αγάπη για την μουσική και το τόπο μας.
Ελπίζουμε να εκλείψουν τα μελανά σημεία μεταξύ των μελών των Φιλαρμονικών του ΠΡΟΜΗΘΕΑ, που προσπάθησαν να αμαυρώσουν τη σημασία και την αξία της εκδήλωσης, η οποία πέτυχε το σκοπό της, ανυψώνοντας το ηθικό θεατών και συντελεστών.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΝΙΚΟΣ ΛΟΗΣ