Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ένα tweet… με νόημα από τη Ντόρα

Dora-Bakoyanni
“Πίσω από τη μάσκα του κριτή εκείνων που παλεύουν να εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις κρύβονται στην πραγματικότητα αυτοί που δεν τις θέλουν”.
Αυτό είναι το μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter η Ντόρα Μπακογιάννη, με ξεκάθαρο περιοεχόμενο στήριξης των μεταρρυθμιστικών προσπαθειών της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά.
Και φυσικά, του… αδελφού της και Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο κριτικής λόγω των απολύσεων που προωθεί στον δημόσιο τομέα.

Στο μεταξύ σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αντώνης Καρακούσης μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, με αφορμή τις εξαγγελίες του Υπουργού Διοκητικής Μεταρρύθμισης για το δημόσιο.
“Έχει ενδιαφέρον η ελληνική τραγωδία. Την υποτιθέμενη κάθαρση του φαύλου Δημοσίου ανέλαβε εκπρόσωπος της πιο φαύλης πολιτικής οικογένειας!
Πως να πείσει ο Κυριάκος; Εξήντα τόσα χρόνια χιλιάδες διορίστηκαν από τον πατέρα του, την αδελφή του και από όλο του το σόι.
Πολύ περισσότερο όταν η εξαδελφη του Κυριακου κυρια Αντιγόνη Λυμπερακη κάνει λόγο στο Spiegel για “τοξικό πολιτικο σύστημα” ! Τραγωδία!”, ανέφερε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Αντώνης Καρακούσης.

Ο ιδιοκτήτης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, εμφανίστηκε… υπερασπιστής του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Twitter, στην επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο Αντώνης Καρακούσης, επίσης μέσω του δημοφιλούς και παρεμβατικού social media.
“Αγαπητέ Αντώνη ! Ειναι απαράδεκτο να υπονομευεις νέους πολιτικούς εκμεταλλευόμενος γονέα κλπ Ποιος ο σκοπός σου ;”, έγραψε ο Γιάννης Αλαφούζος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, απευθυνόμενος στον Αντώνη Καρακούση.
Ο τελευταίος, όπως ήταν φυσικό, απάντησε: “Ο τόπος έχει την Ιστορια του αγαπητέ Γιάννη. Την γνωρίζεις καλα άλλωστε. Και τέλος πάντων ένα ερώτημα έθεσα σαν τα δικά σου …”, έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.