Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

"Κοκομπλόκο" έπαθε η Βουλή με την Άννα Καραμανλή!


Ούτε η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έβγαλε ...άχνα!....

Mε αυτή την εμφάνιση που έκανε χθες η Άννα Καραμανλή, μπορεί να πάρει και...παμψηφεί τον τίτλο της πιο ωραίας της Βουλής. Η βουλευτίνα της ΝΔ με το άσπρο φόρεμα, αλλά και το περιεχόμενο της ομιλίας της, κατάφερε να απλώσει την απόλυτη ...σιγή στο ακροατήριο, που απλά την κοιτούσε.
Η Άννα που μίλησε για το κλείσιμο στην ΕΡΤ , είχε ένα επιχείρημα που αφόπλιζε τους αντιπάλους. 
Η ίδια δούλευε επί 22 χρόνια στο ραδιομέγαρο και τα ξέρει από ...μέσα. Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν έβγαλε μιλιά κατά την διάρκεια της ομιλίας της και απλά της κοίταζε προσεκτικά, αγού η γαλάζια βουλευτίνα είναι απολυμένη από τη δημόσια τηλεόραση.

Χαρακτηριστικό το σημείο της ομιλίας της όπου κατηγόρισε τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία:
"Όσα περιέγραψα είναι η εικόνα της ΕΡΤ μέσα από τα μάτια ενός εργαζόμενου σε αυτή, που το κλείσιμό της σε προσωπικό και ανθρώπινο επίπεδο του έχει στοιχίσει. Και του έχει στοιχίσει ειλικρινά και σίγουρα περισσότερο από ότι σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και άλλων κομμάτων που έσπευσαν να παραστήσουν τους θλιμμένους συγγενείς, με περίσσευμα υποκρισίας και λαϊκισμού. Αυτοί που χαρακτήριζαν την ΕΡΤ ως ΥΕΝΕΔ παλαιάς κοπής και εργαλείο μνημονιακής προπαγάνδας και στη συνέχεια θρηνούσαν για τη φίμωση της Δημόσιας Τηλεόρασης. Αυτοί που κατηγορούσαν την ΕΡΤ για μονομέρεια και μεροληψία στην ενημέρωση και κόπτονται σήμερα για το μέλλον της. Αυτοί που επένδυσαν στην αγωνία περισσότερων από 2600 οικογενειών με σκοπό τα μικροκομματικά οφέλη"

Στο τέλος της ομιλίας της η Άννα Καραμανλή, τα είπε όλα, παίρνοντας παράλληλα και αποστάσεις από το μαύρο που έπεσε:
"Μπορεί το μαύρο να με σόκαρε, αλλά εμείς ξέρουμε πόσες φορές είχε πέσει μαύρο στις ψυχές μας και στα μάτια μας"

*parapolitika.gr