Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Εγκλωβισμένος ο δραπέτης Ιλίρ Κούπα

Την ώρα που οι αστυνομικοί περιμένουν να πάρουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα από το κινητό του Κόλα, ο κλοιός γύρω από τον Ιλίρ Κούπα σφίγγει όλο και περισσότερο...
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες αστυνομίας και στρατού στην ευρύτερη περιοχή των ορίων μεταξύ Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων για τον εντοπισμό του συνεργού του Κόλα, επίσης δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, Ιλίρ Κούπα, ο οποίος διέφυγε μετά τη συμπλοκή.

Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του Κούπα, σύμφωνα με την αστυνομία
Αξιωματικοί της αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν πως ο Ιλίρ Κούπα κρύβεται σε χαράδρα και έχει εγκλωβιστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις που έχουν δημιουργήσει κλοιό γύρω του. Φαίνεται να μην μπορεί να βγει από εκεί για να αναζητήσει καταφύγιο ώστε να προμηθευτεί και με τρόφιμα. Υπενθυμίζεται πως ο επιστήθιος φίλος του Κόλα, πέταξε μετά τη συμπλοκή το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε και ένα τάπερ με μαγειρεμένο ρύζι και πατάτες.

Οι άνδρες των ΕΚΑΜ έχουν αποκλείσει όλα τα μονοπάτια που χρησιμοποιούν οι έμποροι ναρκωτικών. Ερευνούν ακόμα και τις σπηλιές της περιοχής και θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να εντοπίσουν τον Κούπα. Στις έρευνες παίρνει μέρος ελικόπτερο της αστυνομίας, ενώ μεγάλη βαρύτητα δίνεται και στις θερμικές κάμερες, που άλλωστε ήταν εκείνες που ''κάρφωσαν'' τον Μάριαν Κόλα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.
 Εν τω μεταξύ η αστυνομία ανακοίνωσε χθες το απόγευμα τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων, που έδειξαν που είχε χρησιμοποιήσει το καλάσνικοφ που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία ο Μάριαν Κόλα. Όπως διαπιστώθηκε δεν είχε σκοτώσει με αυτό την άτυχη Κατερίνα από τα Ίσθμια και τον αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο στο Δίστομο, αλλά είχε πυροβολήσει τουλάχιστον 23 φορές με αυτό.
ΚΑΛΥΚΕΣ ΜΕΡΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ - ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΛΥΚΕΣ
6 21-07-2013 Ενέδρα αστυνομικών στην Βροσύνα Ιωαννίνων
8 16-06-2013 Συμπλοκή με αστυνομικούς στη Βοιωτία
3 05-07-2013 Μπλόκο αστυνομίας στην Άρτα
6 05-07-2013 Σε κλεμμένο αγροτικό που άφησαν στην Φιλιππιάδα
newsit.gr