Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Πάτρα: Μια γλάστρα έφερε το χάος - Άγρια συμπλοκή Χρυσαυγιτών - αντιεξουσιαστών

 

Ένας 33χρονος που πέταξε γλάστρα από το μπαλκόνι του, ήταν ο... υπαίτιος για τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν στα Ψηλαλώνια το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα σε Χρυσαυγίτες και αντιεξουσιαστές.

Όπως γράφει το thebest, οι δύο ομάδες των Χρυσαυγιτών και αντεξουσιαστών είχαν μεταξύ τους μόνο φραστικές αντεγκλήσεις και μάλιστα ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν από το σημείο, όταν κάποιος ένοικος πολυκατοικίας της οδού Ρωμανιώλη και Μητροπόλεως αποφάσισε να πετάξει μια ...γλάστρα, για να τρομάξει τους εμπλεκόμενους και να σταματήσει -υποτίθεται- το επεισόδιο!

Μόνο που επετεύχθη το ακριβώς αντίθετο κι έτσι άρχισε ο "πόλεμος" με πέτρες, καδρόνια, ποτήρια και καρέκλες που πετούσε η μια ομάδα στην άλλη.

Ο 33χρονος, μετά από μήνυση που του υπεβλήθη από μέλη της Τ.Ο. Αιγίου της "Χρυσής Αυγής", συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης και οδηγήθηκε στο Τμήμα, όπου και κρατείται για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, πιθανότατα το πρωί της Δευτέρας.

Τραυματισμός δεν δηλώθηκε, σύμφωνα με τις αρχές, ενώ υπήρξαν και 3 προσαγωγές ατόμων, που αφέθησαν λίγο αργότερα ελεύθερα λόγω του ότι δεν απεδείχθη ανάμειξή τους στα επεισόδια.