Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Θρήνος στην κηδεία του 37χρονου αστυνομικού


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Με όλες τις τιμές, μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον 37χρονο άτυχο αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο που έπεσε νεκρός εν ώρα υπηρεσίας  χθες τα ξημερώματα από τα πυρά πάνοπλων κακοποιών στο Δίστομο.
Στην νεκρώσιμη ακολουθία που τελέστηκε στο χωριό του, τον Δαφνιά Μακρυνείας και τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, τραγική φιγούρα η γυναίκα του, η οποία σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, απαρηγόρητη και σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσε να πιστέψει το δράμα που έμελλε να βυθίσει στο πένθος την οικογένεια της.
Ανάμεσα στο πλήθος του κόσμου που βρέθηκε στο σημείο για το τελευταίο αντίο ήταν και ο γενικός γραμματέας του υπ. Δικαιοσύνης κ.Ανδρεουλάκος, ο αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας και ο επιτελάρχης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστ.Υπαλλήλων κ.Φωτόπουλος, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της περιφέρειας κ.Μάτσικας, ενώ παρευρέθηκαν και ο Διευθυντής του τμήματος της Βοιωτίας και σύσσωμη η ηγεσία της Α.Δ Αιτωλίας και Ακαρνανίας με τον κ.Πιστιόλη και τον κ.Αποστολόπουλο.