Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

I am What I Am! Star είσαι αγόρι μου, star!

Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι γεννημένος STAR
Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε ο Τάκης Ζαχαράτος στο eirinika.gr η οποία θα συζητηθεί...
«Θεωρώ πως οι άνθρωποι έχουν γίνει παγωμένοι στο να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, την αγάπη τους, το να φλερτάρουν, στο να βρίσουν...να είναι άνθρωποι. Αυτό μας κάνει κατεψυγμένους και νομίζω πως είναι καιρός για απόψυξη συναισθημάτων»
«Κατάρα είναι η τεχνολογία η ζωή μέσα από τις οθόνες που μας δείχνουν μια εικονική ψεύτική πραγματικότητα σε συνδυασμό με την πολιτική βία που ασκείται»
«Η ανάγκη μου ήταν αυτή...να θυμίσω την είχαμε, τι έχουμε...Η κληρονομιά μας είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι (σ.σ Αλίκη, Μελίνα κ.α) και δεν πρέπει να τους ξεχνάμε».

 
Συνέντευξη στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο


 Με «φυγάδευσαν» οι υπεύθυνοι του θεάτρου στο καμαρίνι του. Περίμενα από εκεί να κοπάσουν τα χειροκροτήματα και να τον αφήσουν να φύγει. Όταν τελικά τα κατάφερε και ήρθε, παρά την κούραση του μου έδωσε μια εκπληκτική συνέντευξη. Σε κάποια σημεία μάλιστα και ο ίδιος συγκινήθηκε. Η Αλίκη και η Μελίνα έχουν χαράξει τη ψυχή του και μάλλον είναι ο γνώμονας του δυναμισμού του αλλά και του ταυτόχρονα χαμηλού προφίλ του.
Μιλήσαμε για την παράσταση αλλά και για την σάτιρα και πως αυτή πρέπει να ασκείται σε πολιτικούς. Μου είπε επίσης ότι το σχέδιο είναι απλό: πολιτική βία σε συνδυασμό με μια εικονική πραγματικότητα έχουν «καταψύξει» τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις του κόσμου. Από την άλλη ο Τάκης Ζαχαράτος θεωρεί επαναστατική πράξη το γέλιο...αυτές τις εποχές.
Όταν τον ρώτησα για την τρομερή επιτυχία που γνωρίζει, χαμήλωσε το βλέμμα και με φωνή που μαρτυρούσε παιδική αφέλεια ή αν θέλετε ακόμη και αθωότητα μου απάντησε πως το χρωστούσε στην Αλίκη...
Στη συνέντευξη που ακολουθεί επιχείρησα να σκιαγραφήσω τον Τάκη Ζαχαράτο την στιγμή που βρίσκεται –κατά την άποψη πολλών-στο απόγειο της καριέρας του. Το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ όταν τον είδα στο καμαρίνι του, αλλά και την στιγμή που απομαγνητοφωνούσα την συνέντευξη είναι ο Τάκης είναι ο ορισμός του STAR. Απλός, προσιτός που η επιτυχία δεν τον καβαλάει αντιθέτως την καλωσορίζει αποδίδοντας την στον κόσμο και αφιερώνοντας την στην Αλίκη... Απολαύστε τον...
 
Ακούστε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη:
:
Περισσότερα: