Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων στην 4Η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών & Παράδοσης

 
ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων συμμετέχει στην 4
Η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών & Παράδοσης


Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με την Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ και τον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λουτρακίου-Loutraki Tourism Organization-, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης προσπάθειας για την προβολή και διαφήμιση των δυνατοτήτων του τουριστικού προορισμού και του εμπλουτισμένου τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, θα συμμετέχει με περίπτερο στην 4η Έκθεση Τουριστικών Προορισμών & Παράδοσης, που θα διοργανωθεί 3-4-5 Ιουνίου 2013, στην καρδιά της Αθήνας, στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό, στην Πλατεία Συντάγματος.

Η συμμετοχή του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, στην ως άνω τουριστική έκθεση, που είναι μια από τις σημαντικότερες που διοργανώνεται στην Αθήνα για την εσωτερική τουριστική αγορά και όχι μόνο, προσελκύει πλήθος επισκεπτών, αφενός μεν γιατί ο εκθεσιακός χώρος είναι γνωστός στο κοινό για την ποιότητα και το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι κλαδικές εκθέσεις που διοργανώνονται εκεί και αφετέρου, λόγω του ότι το επιβατικό κοινό που κινείται με το Μετρό στην Πλατεία Συντάγματος, ξεπερνά καθημερινά τους 350.000 επιβάτες.

Στην έκθεση θα φιλοξενηθούν 33 περίπτερα, με τη συμμετοχή εκτός από το Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Κέα, Κύθνος, Αμοργός, Αντίπαρος, Ίος, Μήλος, Φολέγανδρος κ.ά), της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Πόρου, Αίγινας, Σπετσών, Ύδρας, καθώς και η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας – Σποράδων, Βόλου κ.ά.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων που θα

συμμετέχει στην τουριστική έκθεση με δικό του περίπτερο, στοχεύει στην αύξηση του μεριδίου της πολυδύναμης τουριστικής αγοράς του Λεκανοπεδίου της Αττικής, υπενθυμίζοντας στο Αθηναϊκό κοινό τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του αγαπημένου τους κοντινού τουριστικού προορισμού, προσελκύοντας παράλληλα την προσοχή και την προτίμηση των επισκεπτών που δείχνουν αμείωτο ενδιαφέρον για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου και τις απεριόριστες δυνατότητές του για τουρισμό όλο το χρόνο.

Ταυτόχρονα μέσα από τη συμμετοχή στην έκθεση, εκτός των άλλων,
θα προβληθούν και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του LOUTRAKI THERMAL SPA, με στόχο την περαιτέρω γνωριμία και διαφήμιση των διαφοροποιημένων υπηρεσιών του στο ευρύτερο κοινό.

Θα αποτελέσει μεγάλη μας χαρά και τιμή, να μας επισκεφθείτε στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Αττικό Μετρό στην
Πλατεία Συντάγματος στις 3-5 Ιουνίου 2013 και να σας καλωσορίσουμε στο εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.