Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ποιός θα πάρει τα 2 εισιτήρια ανόδου:

Φινάλε σήμερα στον νότιο όμιλο της Football League 2 με δύο εισιτήρια ανόδου να είναι ανοιχτά και να συμπληρώνουν το παζλ.
Και αν το πρώτο είναι σχεδόν κλεισμένο, αφού ο Αστέρας Μαγούλας χρειάζεται μόλις ένα βαθμό κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Κόρινθο, για το δεύτερο θα πέσουν κορμιά.
Ουσιαστικά, η αναμέτρηση των Χανίων θα ορίσει τον κάτοχο. Ο νικητής της αναμέτρησης του τοπικού ΑΟ με τη Γλυφάδα θα καπαρώσει την 6η προνομιούχο θέση. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ευνοημένη θα βγει η Προοδευτική, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία (36 πόντους) με τα Χανιά. Αμυδρές ελπίδες διατηρεί και ο Πανηλειακός. Οι Πυργιώτες, όμως, θα πρέπει να κερδίσουν μέσα στον Ταύρο τον Φωστήρα, να έρθει ισόπαλο το αποτέλεσμα στα Χανιά και να ηττηθεί ο Αστέρας Μαγούλας.
Ενα σενάριο που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως απίθανο (ανεβαίνουν Προοδευτική, Πανηλειακός, σε τετραπλή ισοβαθμία στους 36).
Τέλος, όσον αφορά τη μάχη του πρωταθλητή, ο Ταύρος έχει φορέσει τα γιορτινά του και οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται ένα μόλις βαθμό για να σηκώσουν την κούπα. Σε περίπτωση ήττας και νίκης του Παναιγιάλειου επί της Επισκοπής, τότε θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ (1-0 και τα δύο παιχνίδια). Το πρόγραμμα θα ανοίξει το ματς Καλαμάτα - Ρούβας χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.