Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ράλλυ Ακρόπολις - Εμπειρία ζωής, γίνε εθελοντής!

Ράλλυ Ακρόπολις - Εμπειρία ζωής, γίνε εθελοντής!

Εμπειρία ζωής, γίνε εθελοντής!
Φιλοξενία, φιλικότητα, φιλότιμο είναι αρετές που χαρακτηρίζουν τους Έλληνες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Ο εθελοντής με την ανιδιοτελή προσφορά του και την αφοσίωσή του γίνεται πρότυπο ζωής. Με την κατάθεση ψυχής συμβάλει στο να γίνει η εμπειρία των θεατών μοναδική!
Θεατές από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου συγκεντρώνονται στη διαδρομή του Αγώνα για να απολαύσουν ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας. Την ίδια στιγμή, η επαφή τους με το Ράλλυ Ακρόπολις τους φέρνει στην καρδιά της ελληνικής φύσης. Εκεί όπου επί 59 συναπτά έτη φιλοξενείται ο ελληνικός γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.
Γίνε ένας από όσους θα υποδεχτούν τους θεατές του Ράλλυ Ακρόπολις στις ειδικές διαδρομές της Πελοποννήσου. Βοήθησε στην ανάδειξη του τόπου σου και γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας του Αγώνα και εκπρόσωπος ακόμα μιας καλής πλευράς της χώρας μας στο εξωτερικό. Το Ράλλυ Ακρόπολις μπορεί και πρέπει να πρεσβεύει μια δυναμική Ελλάδα!

Το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις θα διεξαχθεί 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2013 .
Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.acropolisrally.gr και συμπληρώστε την αίτηση του εθελοντή, κάνοντας κλικ στο «εμπειρία ζωής, γίνε εθελοντής». Η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων είναι 10 / 05 / 13.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε κατευθείαν στο email του τμήματος εθελοντισμού, volunteers@acropolisrally.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Mε εκτίμηση,
Χριστίνα Νικολοπούλου
Υπεύθυνη τμήματος Εθελοντισμού