Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Σε πτώση ο Αστέρας, Ξάνθη για πλέι οφ! Κάτοικος Τρίπολης έως το 2015 ο Σάκης Τσιώλης

asterasxanthi
Ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και έπεσε στην τρίτη θέση, βρισκόμενος πια τρεις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ. Τη… ζημιά στους Αρκάδες έκανε η Ξάνθη, η οποία με γκολ του Φλίσκα στο 17ο λεπτό, επικράτησε με 1-0 στην Τρίπολη και πλέον κάνει όνειρα για πλέι οφ!
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Φραγκουλάκης (46' Ναβάρο), Αλβάρεζ (46' Περόνε), Ράγιος, Λέντσε (66' Καλαντζής).
SKODA ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Γούτας, Βάλλας, Πάϊτο, Φλίσκας, Ντιέ (61' Πρίττας), Μαρίν (86' Μάνταλος), Μαρσελίνιο (75' Πλατέλλας), Σολτάνι, Ρικάρντο Σοάρες.

Στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης και για τα επόμενα δύο χρόνια θα βρίσκεται ο Σάκης Τσιώλης όπως ανακοίνωσαν οι “Αρκάδες” μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη.
"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία με τον προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη, για την επέκταση της συνεργασίας και για τα επόμενα δύο χρόνια", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
O πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Μποροβήλος τόνισε σχετικά: "Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και άλλα αποτελέσματα εκτός από τις νίκες. Βλέπουμε την επόμενη μέρα. Ξέρετε τι έχει προσφέρει ο Τσιώλης και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Σάκης Τσιώλης θα παραμείνει στον Αστέρα για 2 ακόμα χρόνια. Μαζί του, ο Αστέρας θα συνεχίσει να πετυχαίνει πράγματα και είμαστε σίγουροι ότι στη συνέχεια της χρονιάς θα βρεθεί εκεί που του αξίζει."
Ο Σάκης Τσιώλης από την πλευρά του είπε: "Ευχαριστώ τους κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο, αλλά και τον Γιώργο Μποροβήλο για την αγάπη, την εκτίμηση και το ενδιαφέρον. Δεν υπήρξε ποτέ λόγος για να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα με τον Αστέρα. Ευχαριστώ και τον κόσμο για την αγάπη και την εκτίμηση, η οποία είναι αμοιβαία."